Ovaj prekrasan dućan s nakitom novo nam je omiljeno shopping odredište

by | 13 veljače, 2022
iva viljevac city center one west

Dizajnerica Iva Viljevac Toš, inspirirana bezvremenskom jednostavnošću i elegancijom, stvorila je omiljeni domaći brend modnog nakita po mjeri moderne žene i djevojke.

Uz svim dragim kupcima nakita Ive Viljevac već poznatu lokaciju u Petrinjskoj 33, u prizemlju City Centera one West čeka vas potpuno drukčije iskustvo kupovine. U ugodnom ambijentu novootvorene prodavaonice, stilski prijedlozi ljubaznih savjetnica uvest će vas u svijet originalnog brenda dizajnerskog nakita.

iva viljevac city center one west

Cijeli koncept uređenja nove prodavaonice osmislila je arhitektica Matea Rajčić, čiji je primarni zadatak pri projektiranju interijera bio prenijeti priču koja se krije iza dizajnerskog nakita Ive Viljevac na sâm prostor, kao vizualna refleksija suštine i identiteta brenda. Tako minimalizam, sofisticiranost i jednostavnost postaju glavne vodilje, a prostor priča priču o – nakitu. Nakit nosi glavnu ulogu i fokus u prostoru, a sve ostalo služi kao pozadina koja će ga dodatno istaknuti, istodobno dajući toplu i ugodnu atmosferu kupcima. Iz tog razloga, korištene su čiste linije i forme, obogaćene umirujućim bojama i nježnim teksturama. Dio dućana s izložbenim nakitom naglašen je snažnom igrom zidnih niša – kontrastnim lukovima te bojom. Duboka i elegantna nijansa zelene boje preuzeta je iz dućana u Petrinjskoj, čime se slijedi estetska prepoznatljivost brenda. Velika pozornost pridana je osvjetljenju, pa tako blaga i decentna ambijentalna rasvjeta ”omekšava” čiste i stroge minimalističke linije te pruža topao i prijateljski ugođaj.

iva viljevac city center one west

Budući da je otvorenje nove poslovnice uoči Valentinova, u periodu od 12. do 14. veljače, svi kupci dobivaju ružu na dar, a još jedna novost koja će sigurno razveseliti poklonice ovog brenda je i ponuda poklon-kartica, za sve one koje se pri odabiru nakita dragoj osobi boje da će pogriješiti.

Minimalističkim pristupom, ali s osobitim naglaskom na finim detaljima Iva Viljevac kreira ručno izrađen nakit od 925 srebra i čelika prikladan za brojne prilike. Kolekcije bazičnih komada nakita možete nositi svaki dan i u posebnim prigodama. Decentan nakit savršen je sam za sebe, a lako se stilizira s drugim komadima nakita čineći zanimljiv slojevit look.

iva viljevac city center one west

Poklonite sebi ili dragoj osobi ovaj jedinstven nakit u koji ćete se zaljubiti.

Istražite više na online shopu www.ivaviljevac.com, koji uskoro također dobiva novo ruho, a za inspiraciju posjetite službeni Instagram i Facebook profil.

Fotografije: Karmen Poznić i Ivica Džambo