Iva Viljevac predstavlja novu kampanju za prekrasnu kolekciju blagdanskog nakita

by | 2 prosinca, 2019

Uspješna dizajnerica Iva Viljevac razveselila je blagdanskom kampanjom koja donosi novitete, ali i ponovljene komade nakita neizbježne za nadolazeću sezonu, koji odišu minimalizmom i prigušenim koloritom idealnim za hladnu sezonu.

Kolekcija tako predstavlja nove modele nakita od poludragog kamenja, nešto jednostavniji dizajn za ljubiteljice klasike koji obogaćuje outfit, a kao posebno iznenađenje ističe se nakit s riječnim biserima iz prirodnog uzgoja – model koji se već nakon prvog predstavljanja nametnuo kao favorit ljubiteljica decentnih detalja.

Cijela kolekcija, osim dolaskom najljepšeg dijela godine, inspirirana je razigranim otkrivanjem ženstvenosti koju posjeduje svaka od nas, a imajući na umu da je nakit ponekad najbolji dar, ukras koji sramežljivo otkriva osjećaje prema osobi kojoj ga poklanjate, a proces darivanja uz ove detalje podignut je na višu razinu.

Diskretni ukrasi i elegantne forme zastupljeni su u svakom komadu ručno rađenog nakita kojime spremno očekujemo ovogodišnju zimsku čaroliju.

PRVI ROĐENDAN

Zaštitna lica kolekcije su pjevačica Nika Turković i influencerica Dora Predojević. Ovom kolekcijom dućan ujedno slavi svoj prvi rođendan.

Novu kolekciju nakita Ive Viljevac može se isprobati i kupiti u Petrinjskoj 33, kako biste se na vrijeme pripremili za nadolazeće blagdane, ili na službenoj stranici www.ivaviljevac.com

IZVOR: Jutarnji.hr