Božićno izdanje ovog sajma prilika je da kupite dizajnerske poklone za sebe i svoje najmilije

Nakon dvije godine pauze vraća se popularni HUSH HUSH market

by | 8 prosinca, 2021

Nakon dvije godine pauze, HUSH HUSH market ponovno otvara svoja vrata ljubiteljima domaćih dizajnera i kreativaca. Osmo izdanje ovog popularnog izložbeno-prodajnog sajma održat će se 11. i 12. prosinca u predvorju Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, od 11 do 19 sati.

U svom božićnom izdanju, HUSH HUSH market ponovno će biti centralno mjesto okupljanja i predstavljanja mladih, ali i renomiranih dizajnera i malih proizvođača te prilika za sve ljubitelje dizajnerskih komada da pronađu nešto za sebe ili svoje najmilije.

Tijekom dvodnevnog kreativnog događanja posjetitelji će moći razgledati nove kolekcije i proizvode, a čekaju ih i promotivna, blagdanska iznenađenja. Kreatori isključivo domaćih, mahom ručno izrađenih proizvoda predstavit će raznoliku ponudu odjeće i modnih dodataka, nakita, proizvoda za dom, keramike pa čak i biljaka.

“Iza nas su gotovo dvije vrlo teške godine za dizajnere i male proizvođače koji su među najpogođenijima u ovoj pandemijskoj krizi. Upravo zato, sajam organiziramo kako bismo oživjeli domaću umjetničku i kreativnu scenu te podsjetili na vrijednost stvaranja. Pozivamo posjetitelje da dođu i uživaju u ugodnoj atmosferi, da se zabave kupujući poklone sebi i dragim ljudima te time podrže domaći dizajn i proizvodnju”, poručila je jedna od organizatorica sajma, Petra Lasić, inače vlasnica domaćeg modnog brenda LP Design.

Kako su istaknule organizatorice, ulaz na sajam je besplatan te, sukladno epidemiološkim mjerama, moguć uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde.

HUSH HUSH market

HUSH HUSH market

HUSH HUSH market

Foto: PR