Horoskop za lipanj 2023. donosi astrologinja

by | 3 lipnja, 2023
horoskop

Horoskop za lipanj 2023. Rakovima sprema promjene, a Vagama donosi sudbinske ljubavne susrete… Saznajte što vama planeti spremaju u astrološkom pregledu koji donosi astrologinja Helena Cupać.

Horoskop za lipanj 2023.

Ovan

Dragi Ovnovi, u lipnju ćete biti energičniji nego inače, a povoljni aspekti planeta u vatrenim i zračnim znakovima doprinijet će brzoj realizaciji isplaniranog, pa vam slijedi period odlične komunikacije u okviru radnog kolektiva. Moguć je i poslovni put. Ako ste u vezi ili u braku, partner može pokazati dozu tvrdoglavosti i nedostatak takta, ali ćete ipak uspjeti premostiti razlike. Slobodni pripadnici vašeg znaka, uz bogat društveni život, imaju priliku promijeniti svoj emotivni status. Zdravlje je u redu.

Bik

Dragi Bikovi, tijekom sljedećih nekoliko tjedana vi ćete biti usmjereni ka financijama više nego inače i sigurno je da vas čekaju izvjesni troškovi na koje niste računali. Ipak, ovo je za mnoge od vas period u kojem ćete imati priliku unaprijediti svoje poslovanje, doći do bolje pozicije ili promjene radnog okruženja. Ako ste u vezi ili u braku, uspijevate zadržati harmoniju u odnosu iako će se povremeno javljati nezadovoljstvo s obje strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka preko članova obitelji ili bliskih ljudi imat će priliku za novo poznanstvo. Osjetljivi zglobovi.

Blizanci

Dragi Blizanci, vrijeme je da se zauzmete za sebe i da razmislite na koji način možete poboljšati svoj poslovni status. Imate podršku nadređenih, ali i generalno osoba od utjecaja, pa sve što je potrebno jest da istražite svoje mogućnosti i načine na koje želite djelovati. Zauzeti pripadnici vašeg znaka pokušavat će ustanoviti autoritet u odnosu na partnera, što može izazvati negodovanje. Slobodni Blizanci svojim će magnetizmom, ali i sposobnošću da na mudar način privuku pažnju moći osvojiti osobu koja ih zanima. Zdravlje je redu.

Rak

Dragi Rakovi, iako ćete biti spremni i u nadolazećim tjednima biti na visini zadatka kad je posao u pitanju, pojavit će se određene sumnje u suradnike pa se pripazite tračeva, ali ćete isto tako povremeno posumnjati i u sebe. Očekuje vas mjesec i u kojem ćete biti u prilici napraviti i određene promjene u smislu kvalitetnijeg poslovanja ili boljeg posla. Ako ste u vezi ili u braku, partner je zabrinut zbog osobnih financija, što će se odraziti i na vas. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o osobi iz prošlosti. Vodite računa o prehrani.

Lav

Dragi Lavovi, planet akcije u vašem je znaku, što govori da ćete u nadolazećem periodu biti energični i spremni uvesti promjene. Ovo se ponajprije odnosi na poslovni segment i sad je pravi trenutak da postavite kratkoročne ciljeve. Neki pripadnici vašeg znaka uočit će priliku za promjenu posla i samim tim napredovanje. Ističete se kao lider. Ako ste u vezi ili u braku, ovo je mjesec u kojem vladaju strasti, ali se javlja i povremeni sukob uslijed različitih potreba. Ako ste slobodni, razmišljat ćete na koji način se približiti osobi koja vam već neko vrijeme privlači pažnju. Zdravlje je stabilno.

Djevica

Drage Djevice, u nadolazećim danima vi ćete se posvetiti međuljudskim odnosima u okviru radnog kolektiva i napraviti jednu malu sistematizaciju odnosa. Ukazat će vam se prilika za unaprjeđenje pozicije i na samom početku to će u vama izazvati dozu straha. Ipak, imate podršku nadređenih i u novim vodama se možete dobro snaći. Zauzeti pripadnici vašeg znaka u skladnom su odnosu s voljenom osobom, ali će drugoj strani biti potrebna vaša racionalnost zbog određenih obiteljskih izazova. Slobodne Djevice posvetit će se poslovnim obvezama, ali to neće spriječiti jednu mlađu osobu da otvoreno pokaže svoj interes. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Drage Vage, pred vama je mjesec u kojem ćete se potruditi da ni jedna obveza ne čeka po strani, već ćete ih sve redom rješavati u hodu, ali na jedan vrlo konstruktivan način. Povoljni aspekti planeta u zračnim znakovima omogućit će vam dobru komunikaciju i brzu realizaciju isplaniranog. Zauzeti pripadnici vašeg znaka u skladnom su odnosu s voljenom osobom, a moguć je čak i neki kraći put. Ako ste slobodni, ovo je mjesec u kojem imate želju više se družiti, a za neke Vage moguć je i sudbinski susret. Vitalni ste.

Škorpion

Dragi Škorpioni, tranzitni Mars prolazi kroz vaše prirodno polje karijere i vi ćete sada dati sve od sebe da unaprijedite svoje poslovanje. Međutim, vaš pristup bit će nešto energičniji u odnosu na kolektiv, pa ćete biti izloženi kritici. To vas ipak neće ometati u planovima. Za neke Škorpione, ovaj mjesec donosi promjenu pozicije. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom trpi zbog nedovoljno razumijevanja, ali i obostranog fokusa na karijeru. Slobodni pripadnici vašeg znaka privlače pažnju osobe koja je ambiciozna, visoko pozicionirana, no pomalo teatralna. To će vam biti dovoljno izazovno da privuče vašu pažnju. Zdravlje je u redu.

Strijelac

Dragi Strijelci, u lipnju budite oprezni kad su odnosi s drugima u pitanju jer ćete imati potrebu nametati neke svoje stavove, koji neće biti pogrešni, ali će možda biti na pogrešan način prezentirani. Također, ovaj mjesec donosi zanimljive poslovne ponude, a moguć je i kraći put poslovnog karaktera. Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba nema sluha za vaše potrebe i pokušava privući vašu pažnju. Ovo je odličan trenutak da porazgovarate o tome, kao i o drugim nesuglasicama. Slobodni pripadnici vašeg znaka društveno su aktivni, ističu se svojim šarmom, i zato imaju odlične šanse za promjenu svog emotivnog statusa. Čuvajte se ozljeda.

Jarac

Dragi pripadnici ovog znaka, period pred vama bit će vrlo dinamičan kad je posao u pitanju. To će vas veseliti zbog toga što će određeni planovi već u lipnju biti realizirani, a imat ćete ideju i kako unaprijediti način na koji radite. Povedite računa o odnosu s kolegama zbog toga što će vaši određeni stavovi izazvati burne reakcije. Ako ste u vezi ili u braku, partner je prilično nervozan, pa je tijekom lipnja najbolje da ne započinjete razgovore koji se tiču nekih razlika među vama. Ako ste slobodni, razmišljate je li pametno upustiti se u jednu strastvenu vezu, koja na prvi pogled nema neku perspektivu. Osjetljiv urinarni trakt.

Vodenjak

Dragi Vodenjaci, pred vama su tjedni u kojima ćete maksimalno iskoristiti svoju kreativnost i implementirati je na područje posla. Ovo je period kad uspijevate na pravi način iskomunicirati s okolinom, a vaš pristup u poslu pun je entuzijazma, koji će donijeti kvalitetne rezultate. Financije su stabilne. Zauzeti pripadnici tog znaka u odličnom su odnosu s voljenom osobom, komunikacija je na zavidnoj razini, a partner od vas traži mišljenje i savjet u vezi s njegovim poslom. Slobodni pripadnici vašeg znaka su magnetični, vrlo komunikativni i skloni flertu. Zbog toga mogu upasti u nevolje jer će barem dvije osobe ozbiljno shvatiti njihovu pažnju. Zdravlje je stabilno.

Ribe

Drage Ribe, naoružali ste se dobrom voljom i energijom s ciljem da svaku prepreku na koju naiđete i premostite. Međutim, sad će vam nedostajati takta i strpljenja, što može prouzrokovati i neke propuste. Uspijevate se istaknuti svojim rezultatima, ali nećete izbjeći povremene provokacije vaših suradnika, na koje ćete sada uzvratiti. Ako ste u vezi ili u braku, sad je trenutak da date punu podršku voljenoj osobi, koja se suočava s određenim strahovima koji je blokiraju. Imajte razumijevanja i ne započinjite razgovore koji imaju za cilj kritiku. Slobodni pripadnici vašeg znaka će preko posla, odnosno preko nekog od suradnika imati priliku promijeniti emotivni status. U život vam ulazi osoba koja je ambiciozna, no s druge strane opuštena. Osjetljiv želudac.