Što kažete na holističko putovanje koje spaja jogu, radionice i izlete? Pridružite se Nikolini i Maji!

by | 27 ožujka, 2022
holističko putovanje

Poželite li otputovati nekamo na nekoliko dana? Sjesti u auto i odvesti se barem nakratko u neki drugi svijet? Nekamo gdje se čini kao da vrijeme stoji, nekamo gdje će vikend trajati puno duže nego što vam inače traje… Nekamo gdje ćete se moći posvetiti sebi i stvarima koje vas vesele i opuštaju…
Možda se inače bavite jogom, možda vas joga uopće ne privlači. Ali volite se osjećati opušteno, otkriti snagu svoga daha i upoznati što sve vaše tijelo može.

Možda volite sudjelovati na radionicama posvećenima osobnom razvoju, a možda vas zanima izrada prirodne kozmetike i uporaba ljekovitog bilja. Možda vas veseli otkrivati predjele u kojima još niste bili i volite šetnje koje neće biti prezahtjevne, ali će vas ispuniti dobrom energijom i taman dovoljno umoriti da slađe zaspete.

Na putovanju pod nazivom Journey to Well – sve možete, a ništa ne morate. Zvuči li vam to primamljivo?

holističko putovanje

Taj vikend se zove Journey to Well i zove vas da period od 22. do 24. travnja ove godine provedete u zagrljaju šuma Gorskog kotara. Od petka do nedjelje, bavit ćete se svojim mentalnim, fizičkim i energetskim zdravljem kroz kombinaciju joge, radionica i izleta.

“Jogu ćemo otkrivati kroz asane, pranayame i zvučnu kupku, na radionicama ćemo otpuštati emocije koje nas preplavljuju te ćemo naučiti kako izraditi kozmetiku od ljekovitog bilja (macerate, tincture, balzam, gavezovu mast…), a kroz izlete ćemo uz stručno vodstvo upoznati ljepote Lokvarskog jezera i park šume Golubinjak”, poručuju organizatorice Nikolina i Maja.

holističko putovanje

Ovo holističko putovanje pokazat će vam koliko dobrobiti se krije u jednostavnim stvarima – u bivanju u prirodi, u bavljenju svojim tijelom i duhom, u odličnoj lokalnoj hrani te u vremenu sa sobom i ženama koje misle isto kao i vi.

Ako baš nikad nemate vremena za sebe, a voljeli biste se posvetiti sebi – ovo je prava prilika za to.

Više informacija i detaljan program otkrijte na web-stranici https://wellbeing.hr/

Foto: PR