Opskrbite se na vrijeme: ove će nijanse ruževa vladati ove jeseni

Od blijedih do tamnoljubičastih usana

by | 1 rujna, 2023
Ruževi za jesen 2023.

Crne, plave i sive usne ove godine doživljavaju svoj trenutak slave. Ali ako više preferirate tradicionalnije boje ruževa za usne, ovo su boje za koje stručnjaci predviđaju da će biti popularne za jesen 2023.

Jesen ima svojih čari. Dok se veselite sparivanju šalova, šešira, trendi čizmi i jakni, nijanse jesenskih ruževa dodatno doprinose atmosferi sezone. Od nježnih, blijedoružičastih pa sve do tamnoljubičastih nijansi boje vina, ovo su tri palete boja ruževa ua usne koje su sjajne za kišne dane i prohladne noćne zabave.

3 hit jesenske nijanse ruževa za usne za jesen 2023.

Nude ružičasta

Ruževi za jesen 2023.Ruževi za jesen 2023.

Tople, nude nijanse ruževa s blagom primjesom ružičaste nježne su i romantične, što ih čini idealnim odabirom za dnevni make up look. Osim toga, ove nijanse laskaju većini tonova kože.

Mauve

Ruževi za jesen 2023.Jesenske boje ruževa

Sofisticirana mauve nijansa najljepše opisuje ranu jesen. Ona je savršen spoj ružičaste i ljubičaste, često s trunkom sivo plavog pigmenta. No mauve ruževi mogu biti i u hladnim i toplim tonovima, od blijedih do izrazito tamnijih nijansi, pa odaberite onu koja najbolje pristaje boji vašeg tena ili onu uz koju vaši zubi djeluju bjelje.

Pročitajte: Dvije svakodnevne make-up pogreške zbog kojih izgledate starije

Bobičasto voće

Jesenske boje ruževaRuževi za jesen 2023.

 

Bogate i duboke nijanse bobičastog voća klasičan su jesenski odabir s kojim ne možete pogriješiti. Bilo da odaberete ruž mat ili sjajnog finiša, vašem će izgledu dati dašak dramatičnosti. Ova se paleta boja proteže od vibrantnih boja maline do tamnih nijansi kupine pa vjerujemo da ćete lako naći nijansu koja vas najviše privlači.

Pročitajte: Viralni latte make-up obećava brončano blistavi ten – znamo kako ga postići

Foto: Pexels/shiny diamond, PR