4 boje kose za koje eksperti tvrde da su hit ovog proljeća

Željet ćete ih odmah isprobati

by | 15 travnja, 2022
najpopularnije boje za kosu ovog proljeća

Vjerujemo da ne postoji loše vrijeme za promjenu boje kose, ali proljeće nam se čini kao idealno. To je doba mnogima omiljena prilika za osvježenje i nove početke. Ako ste tijekom zime možda oklijevali rezervirati termin za bojenje, neka vam duži dani budu znak za početak nove sezone i nove boje kose kako biste u ljeto ušetali sa stilom. 

U nastavku otkrijte boje kose za koje eksperti tvrde da su hit ovog proljeća.

Hit boje kose ovog proljeća

Raskošna smeđa u novom tonu

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shay Mitchell (@shaymitchell)

 

Sjećate li se raskošnih tamnosmeđih nijansi koje su bile trend ove zime? Svjetski se koloristi slažu da njihova popularnost ne jenjava već da se pretapa i u tople dane pred nama. Ali, s jednom malom razlikom. Neki koloristi predlažu da svoje smeđe vlasi oplemenite pramenovima u hladnijim tonovima koji odišu lepršavijom, proljetnom vibrom, dok drugi predlažu toplije nijanse, poput karamele, za mladenačkiji look. Odlučite se za one koje će vam najljepše pristajati!

 

Bakreno crvene nijanse

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessica Chastain (@jessicachastain)

 

Ako imate prirodno bakrenu ili crvenkastu kosu, sada je vaš trenutak da zablistate. Niste li sretnica s prirodno vatrenom kosom, zamolite kolorista da vašoj frizuri udahne riđe, crvenosmeđe ili bakrenosmeđe pramenove. Želite li pak napraviti odvažniji korak, sjajan odabir je bakrenocrvena boja – intenzivna je, elegantna i nadasve trendi. Crvene nijanse pristaju mnogim ženama, samo je potrebno pogoditi pravu nijansu, onu koja će odgovarati vašem tenu i boji očiju.

Pročitajte: Kako pronaći savršenu frizuru za oblik svog lica?

 

Ringlighting Balayage pramenovi

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli George Papanikolas (@georgepapanikolas)

 

Ringlighting balayage pramenovi fantastično uokviruju lice. S nekoliko svijetloplavih, strateški raspoređenih pramenova uz lice, možete postići laskavi efekt prirodno osunčane kose i bez plaže na vidiku. Za najljepši dojam, važno je izbjegavati oštre linije i stvoriti prirodan kontrast koji nije prenaglašen. Plavi pramenovi trebali bi biti nježni i tanki pri korijenu te postupno postajati gušći i svjetliji prema vrhovima.

 

Skriveni pramenovi u šarenim bojama

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mane Addicts (@maneaddicts)

 

Za one koji žele pozdraviti proljeće veselim bojama, koloristi predlažu odabir smjelih pramenova kriomice raspoređenih u kosi. Na ovaj način ne mijenjate boju kose, ali joj dodajete jedan hrabar, skriveni twist u obliku šarenih pramenova koji će izviriti kad primjerice podignete kosu rep. Ovaj trend bojenja omogućuje da se poigrate živopisnim nijansama, a puno ga je lakše održavati nego da cijelu kosu obojite u jednu žarku nijansu.

Pročitajte: Ova upečatljiva boja kose vraća se na proljetnu hair scenu

 

Foto: Instagram