Halsey pokazala kako uistinu izgleda njezino tijelo nakon poroda!

Dvadesetsedmogodišnja pjevačica zalaže se za otvorenost kad je u pitanju postporođajna figura

by | 13 listopada, 2021
halsey, postporođajno tijelo

Dvadesetsedmogodišnja pjevačica Halsey svoje prvo dijete rodila je ovog ljeta. Da bi pokazala kako stvarno izgleda postporođajno tijelo, objavila je post na Instagramu – fotografije svog tijela nakon poroda i poruku koja glasi:

“Objavljujem ovo jer će ljudi, bez obzira na to što radila, govoriti o mom tijelu. Zbunjujuće je biti pod povećalom javnosti pa ću vam dati nešto o čemu stvarno možete govoriti. Nakon dva koncerta mnogi ljudi su mi rekli da dobro izgledam. Bio je to čudan osjećaj. Moje tijelo mi je poput stranca već duže vrijeme. Zalažem se za iskrenost do te mjere da ponekad pretjerujem s objavljivanjem, ali ovo mi se čini važnim. Prva fotografija nastala je nekoliko dana nakon što sam rodila. Mnogi ne znaju da izgledaš trudno još neko vrijeme nakon što to više nisi. I tijelo se još uvijek mijenja i ja mu to dopuštam. Trenutno nemam interesa i volje za poslom. Previše sam umorna i zauzeta igrom sa svojim sinom. Uz to, tijelo koje stoji iza svih onih komplimenata od sinoć nosilo je odjeću po mjeri i bilo je pod savršenim osvjetljenjem tako da sam se mogla osjećati dobro i raditi svoj posao. Ne želim “hraniti” iluziju da se trebate osjećati i izgledati sjajno odmah nakon poroda. To trenutačno nije moja stvarnost. Ako me pratite jer ste i sami roditelj i shvaćate što radim, znajte da smo na istome. Nikad neću vratiti svoje “tijelo prije bebe” bez obzira na to kako se fizički promijenila jer sada imam dijete. I to me promijenilo zauvijek – emocionalno, duhovno i fizički. Ta je promjena trajna i ne želim se vratiti na staro. Ali, u duhu iskrenosti, stvarno sam umorna, i nisam nadljudsko biće, i ovo je stvarno teško. Dajem sve od sebe da služim svojoj umjetnosti i svojoj obitelji, a da sve ostane vrlo stvarno. Ljubav.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Halsey se duboko zalaže za otvorenost kad je u pitanju postporođajna figura, a mi podržavamo svaki istup poznatih oko ovog “problema”. Svaki porod je drukčiji i svaka žena nakon njega izgleda drukčije. Nažalost, društvena očekivanja i nametnute zablude ponekad upravo nama, ženama, ruše samopouzdanje u tim, ionako velikim, novim (ponekad i teškim) trenucima kao što je rođenje djeteta.

Zanimljivo je spomenuti kako je Halsey prije svog nastupa na Twitteru objavila selfie da se izdaja, a nedavno i post o svojim grudima nakon poroda. Što reći, osim da je obožavatelji zbog te iskrenosti još više vole!

 Pročitajte: Nakon borbe s endometriozom i spontanog pobačaja, Halsey očekuje prvo dijete!

Foto: @iamhalsey