Isprobajte “gym lips” – novi TikTok hit za prirodno voluminozne usne

Nosimo ga i van teretane

by | 15 srpnja, 2022
tiktok beauty trend

Dolaskom ljeta, većina žena teži pronalasku minimalističkog i ležernog izgleda koji odolijeva vrućinama i uspješno se nosi s pojačanim znojenjem. Zato smo se oduševili kada smo na društvenim mrežama pronašli trend pod nazivom gym lips.

Novi je make-up trend osmislila američka vizažistica Kelli Anne Sewell za potrebe odlaska u teretanu. Za postizanje gym lips izgleda, usne je potrebno obrubiti i ispuniti olovkom u prirodnoj boji vaših usana, a zatim nanijeti sloj hidratantnog balzama sa sjajnim finishom. Jednostavno, zar ne?

Iako je ovu make-up kreaciju poznata njujorška vizažistica osmislila za odlazak u teretanu, vrlo je brzo izašla van granica studija za vježbanje. I to s punim pravom, jer gym lips je odličan odabir kad god želite izgledati sređeno, ali mislite da bi ruž u boji bio previše.

Kako napraviti gym lips

“Ključno je imati olovku za usne u vašoj prirodnoj boji usna”, kaže Sewell u videu na TikToku, demonstrirajući vlastitu tehniku nanošenja. Njezina podloga je nevjerojatno suptilna, jedva prelazi prirodne rubove usana a pruža look punih usana.

Pronalaženje savršene boje olovke za vaše usne možda je najzahtjevniji zadatak. S presvijetlom nijansom možete izgledati blijedo dok pretamna poništava svrhu gym lips izgleda usana jer izgleda kao da imate ruž. Potražite olovku koja odgovara podtonovima vaših usana s bogatom hidratantnom formulom kako biste izbjegli isušivanje nježne kože usnica.

Srećom, posljednji korak je jednostavniji. Puno je lakše pronaći njegujući tretman za usne. Gotovo svaki kozmetički brend ima svoju verziju prozirnog, hranjivog balzama za usne s blistavim efektom.

Pročitajte: Ljeto na licu: Želite li osunčani izgled tena, iskušajte “golden hour skin”

Foto: Aiony Haust/Unsplash