Gwyneth Paltrow na meti je kritika zbog nezdravog načina prehrane. Moramo priznati, i mi se slažemo

by | 16 ožujka, 2023
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow definitivno je zvijezda TikToka u ovom trenutku, i to ne na dobrom glasu. Iako smo od nje već navikli na to da puno puta i javno govori o poprilično kontroverznim temama, trenutačno se našla na meti kritika.

Upravo to vezano je za njezine izjave o wellbeingu jer je gostujući u podcastu dr. Willa Colea The Art of Being Well pričala upravo o svojim wellness i beauty rutinama. Međutim, to ne bi bilo ništa sporno da nije otvoreno odgovorila na pitanje što jede kroz dan pa je tako odgovorila da dan započinje kavom, za ručak jede temeljac od kostiju, dok se za večeru pridržava načela paleo dijete i konzumira samo povrće. A istovremeno “kao” potiče zdravu prehranu i zdrave navike.

Opisala je svoju dnevnu wellness rutinu i priznala da se pridržava povremenog posta te da svaki dan tek u podne pojede nešto “što joj neće podići razinu glukoze u krvi”, a to je upravo navedena juha. Zatim kreće na trošenje te juhe koju je pojela kroz sat vremena šetnje, vježbanje pilatesa ili kroz vježbe Tracy Anderson. Večera je, kako smo naveli, dosta povrća koje je dozvoljeno po Paleo dijeti kako bi “osnažila svoju detoksikaciju”.

Korisnici TikToka upravo su je iz tog razloga nazvali “almond mom”, u doslovnom prijevodu “badem mama”. Taj se termin koristi za odrasle koji svoj režim prehrane nameću djeci, to jest svoje nezdrave navike vezane za hranu prenose na njih.

Komentari koje je dobila nisu nimalo pozitivni te kroz njih korisnici upozoravaju kako njezin način i režim prehrane graniče s poremećajem u prehrani i stvarno nije nešto što se na bilo kakav način podudara sa zdravim životom i navikama, već sasvim suprotno. A s time se definitivno i mi slažemo!

Pročitajte: Mindful ciklus: 5 rituala za ublažavanje PMS-a, povezivanje sa svojim tijelom i povećanje samopouzdanja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Foto: Instagram, @gwynethpaltrow