Oduševio nas je ovaj glamping, prvi takav resort u srcu Međimurja

by | 15 srpnja, 2022
glamping vila trilogy

Međimurje je specifično po puno toga – od brežuljaka, prirode, vinarija, vinograda, kulture, povijesti pa sve do održivog turizma kojeg njeguje. U to spada i prekrasan novi glamping resort – Glamping Vila Trilogy, prvi takav u ovim krajevima. Smješten je u prirodnim ljepotama Međimurja, a iza njega stoje Mark i Gilly. Oni su britanski par kojeg su očarale divote ovog kraja pa su posljednje dvije godine hrabro razvijali ideju i svoju viziju koja je nedavno otvorila vrata i posjetiteljima.

Vode se filozofijom “živi jednostavno” jer smatraju da se svaki gost može isključiti od normalnog života i upravo kod njih povezati s prirodom i užitcima koje priroda može pružiti.

Glamping Vila Trilogy nalazi se u Štrigovi kao srcu Međimurske vinske ceste, a vodili su se konceptom koji obuhvaća tri oblika vila: šumu (zemlju), zrak i vodu. Jer upravo kroz njih gaji se poštovanje prema prirodnom okruženju, a vila se izvorno spominje u hrvatskoj mitologiji kao nimfa, žena lijepe duge i plave kose. Vila Trilogy, kako navode na svojim web stranicama, prepoznaje magičnu snagu prirodnog okoliša Međimurske županije i pruža mogućnost svima da revitaliziraju vlastitu trilogiju – um, tijelo i dušu.

Same fotografije, praktičnost, a istovremeno i luksuz oličje su ovog boutique odmora jer na jednom mjestu zadovoljavate sve svoje potrebe, ali i dobivate jedinstveno iskustvo. Šator Lotus Belle “Zora” je velik pet metara i nudi smještaj za dvije osobe te ima veliki king size krevet, privatnu terasu i prekrasan pogled na Mađerkin breg. Dodatno, bazen je otvoren od 09:00 do 21:00, a može se koristiti i sauna.

Nas je ovo definitivno oduševilo – odmor i relaks za poželjeti!

Pročitajte: Ovaj skriveni glamping raj na Hvaru predstavlja savršen odmor od svakodnevice

Foto: Instagram