Gillian Anderson pojasnila zašto je prestala nositi grudnjak

Gillian, razumijemo te

by | 21 kolovoza, 2021
Gillian Anderson objasnila zašto je prestala nositi grudnjak

Vijest da je Gillian Anderson prestala nositi grudnjak odjeknula je internetom, a mi moramo priznati da su nam njezini razlozi apsolutno razumljivi.

Pozitivna strana pandemije zasigurno je bila ta da smo dobili priliku shvatiti što nam je važno u životu. Obitelj? Da. Nošenje grudnjaka? Možda ne! Tako je Gillian Anderson, zvijezda čuvene serije “Dosjei X”, odlučila da joj grudnjak više ne treba u životu. A zašto?

Gillian Anderson prestala nositi grudnjak

Naime, u najnovijem intervjuu s fanovima na Instagram Liveu, Gillian je rekla: “Ne nosim grudnjake više. Ne mogu ih više nositi. Ne mogu, ne. Ne mogu. Previše su neudobni i ne zanima me čak i ako mi se grudi opuste do pupka”, priznala je nakon pitanja o njezinom odijevanju tijekom karantene. Moramo priznati, poznata glumica naglas je rekla ono što mnoge od nas misle.

(Pročitajte: Niste više navikli nositi grudnjak zbog pandemije? Evo što se događa s grudima)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gillian Anderson (@gilliana)

Također, glumica je spomenula da je tijekom karantene nosila trenerice i hoodiece te da je bila poprilično lijena kad je riječ o odijevanju. A tko od nas nije? Međutim, Gillian definitivno nije lijena kad je karijera u pitanju. U Netflixovoj seriji “Kruna” glumi kontroverznu britansku premijerku Margaret Thatcher. Za ovu ulogu je nedavno nominirana i za Grammy nagradu.

Inače, glumica se nikad nije sramila niti pričati o svom tijelu i promjenama koje joj se događaju. Menopauzu je tako nazvala svojevrsnim obredom prelaska u bolje doba. Odličan način razmišljanja, zar ne?

(Pročitajte: 5 znakova koji ukazuju na to da nosite krivi grudnjak)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gillian Anderson (@gilliana)

Tekst: Aleksandra Dudvarski, lepotaizdravlje.rs

Foto: Frazer Harrison/Staff/Getty Images Entertainment