Duge i kratke frizure za gustu kosu koje će vam olakšati život

I skratiti jutarnje uređivanje

by | 16 svibnja, 2024
lako održive frizure

Uz ove frizure koje ne zahtijevaju puno truda oko stiliziranja i održavanja svest ćete sređivanje na minimum i osigurati fantastičan izgled u svakom trenutku.

U frizerskom salonu, kad nam naš stilist predloži novi izgled, ne postoji ništa što volimo više čuti nego riječi lako stiliziranje i održavanje. Koliko god tupe šiške i asimetrične frizure izgledale cool u časopisima, nismo uvijek raspoloženi za frizuru koja zahtijeva puno vremena i truda.

Bilo da već imate kratku kosu ili se želite ošišati, postoje neki stilovi frizura koji ne zahtijevaju mnogo održavanja. A za one koji ne žele kratiti duljinu, prilično je impresivno što nekoliko promišljeno ošišanih slojeva mogu učiniti s vašom prirodnom teksturom.

Pročitajte: 21 najljepša frizura za kosu srednje dužine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hairlongdream

4 lako održive frizure za gustu kosu

Ako je vaša kosa prirodno gusta i bujna, pronašli smo pet frizura uz koje će vaše jutarnje spremanje na posao ne samo proći bez stresa već ćete svaki dan izgledati lijepo bez puno truda.

Duga kosa u slojevima


Duga, slojevito ošišana frizura stvorena je za prirodno bujnu i gustu kosu. Želite li stvoriti dodatni volumen, dovoljno je da svojim pramenovima utkate lagane, ležerne valove, a za manje voluminozan stil zaglađenog finiša posegnite za peglom za kosu.

Kratke frizure

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kassia Barbo (@kassiabarbo)


Kratke frizure, poput pixieja ili kraćih, odlično pristaju srednje gustoj i gustoj kosi. Ljepota ovih frizura leži u činjenici da se mogu odlično prilagoditi vašoj strukturi lica. A na koliko kratko ćete se odlučiti ošišati ovisi samo o vama – najvažnije je da izgledate i osjećate se fantastično sa svojom frizurom.

Choppy bob

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Myah Puryear (@themyahphair)


Slojevito ošišani bob spoj je opuštenog stila i elegancije. Bob koji dopire do brade s raskuštranim slojevima izvrstan je izgled koji se lako održavati ako ste blagoslovljeni gustom kosom. Slojevi će otkloniti svaki višak volumena i olakšati vam sušenje i stiliziranje frizure.

Blunt shag


Zaboravite na shag frizure iz 80-ih, moderna inačica ove frizure mnogo je suptilnija i izgleda fantastično na srednje gustoj do gustoj kosi. Ovu rock ‘n’ roll, razbarušenu frizuru krasi obilje vidljivih slojeva, raskuštrana tekstura i neizostavne šiške. Bilo da imate kratku, srednje dugu ili dugu kosu, možete isprobati shag jer odlično pristaje različitim dužinama.

Pročitajte: Koja je savršena frizura za oblik vašeg lica

Foto: Instagram @taylorbeasleyhair