Ova će 3 stila šiški vladati u 2024.

Pružaju trenutnu transformaciju

by | 1 prosinca, 2023
šiške u 2024

Ako niste spremne skratiti duljinu svoje kose, zašto ne razmislite o šiškama? Njihova popularnost ne jenjava ni u sljedećoj godini, a ovo su stilovi koji će biti najtraženiji.

Budući da je 2024. pred vratima, vrijeme je da počnete razmišljati o novoj frizuri, bilo da želite potpunu promjenu ili tek suptilno osvježenje s nekoliko detalja. Srećom, ako je suditi po savjetima poznatih svjetskih frizera, inspiracije vam neće manjkati.

Ništa ne govori bolje o novim počecima kao kraćenje frizure, a jeste li dovoljno hrabre da odrežete šiške? Ako vam se sviđa ideja da svoju frizuru oplemenite šiškama, ovo su tri stila koja će vladati sljedećom godinom.

Pročitajte: Kate Middleton ima šiške u stilu Farrah Fawcett – želimo ih kopirati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HIRO OCHI (@hirohair)

Najpopularnije šiške u 2024.

Ako ste odlučili odrezati šiške ili promijeniti stil koji imate, odaberite one koje najbolje pristaje vašoj teksturi kose i/ili obliku lica i pripremite se dobivati komplimente jer ove šiške privlače sve poglede i prekrasno uokviruju lice.

Butterfly šiške


Duge, lepršave, takozvane “leptir” šiške, nazvane prema istoimenoj popularnoj frizuri, bit će najtraženije šiške u narednoj godini. Ove se meke i nježne šiške dijele na sredini lica i svojim voluminoznim zaobljenim pramenovima podsjećaju na krila leptira. Ovisno o vašem obliku lica, najkraći dio šiški može biti u razini očiju ili jagodica.

Šiške do obrva


“Zavjesa” šiške vlade su 2023. godinom – te iako su i dalje vrlo popularan izbor – frizeri tvrde da će ravni, tupo odrezani stilovi preuzeti vodstvo. Ovo je klasičan tip šiški koje dopiru tik do obrva ili ih malo prikrivaju, ali one nisu previše guste, već nalikuju wispy stilu šiški. Odgovaraju svakoj duljini i strukturi kose, a prekrasno ističu oči.

Tupe mikrošiške


Dok su se tradicionalne šiške dovoljno dugačke da sakriju čelo i blago prekriju obrve, baby ili mikrošiške pomažu privući pozornost na područje čela i obrva. Ove super kratke šiške, koje završavaju na sredini čela, hrabar su odabir koji prekrasno stoji osobama s duguljastim i srcolikim oblikom lica.

Pročitajte: U iskušenju ste da odrežete šiške? Pronađite stil koji najbolje pristaje vašem obliku lica

Foto: NeonShot, iStock/Getty Images Plus via Getty Images