Frizura za kojom su poludjele Megan Fox, Dua Lipa, Bella Hadid i mnoge druge

Frizura koja trenutačno apsolutno dominira scenom

by | 24 rujna, 2021
megan fox

Iako smo već najavljivali da će ovo biti jedna od hit frizura za ovu jesen, nismo očekivali da ćemo toliko veliku brojku žena iz svijeta showbizza vidjeti toliko brzo po društvenim mrežama i događanjima.

Naravno, riječ je o mikrošiškama, kojih se sigurno sjećate s početka 90-ih kad rijetko da je bilo osobe koja je imala šiške, a da nisu bile mikro. Da možete biti sigurni da pristaje doista na razne oblike lica i daje taj chic, moderni look koji želimo dokazuju Megan Fox, Dua Lipa, Phoebe Dynevor, Bella Hadid i mnoge druge žene koje su se odvažile na njih. I naravno, riječ je o frizuri za koju se nećete odlučiti olako, no ako želite još više uokviriti lice i dovesti ga do izražaja, naglasiti jagodice, a pritom biti slatki i vrlo hrabri – ovo je svakako kombinacija za vas. Uostalom, kosa raste, pa zašto ne eksperimentirati?

(Pročitajte: Kakve ćemo frizure nositi ove jeseni otkrivaju nam poznati zagrebački frizeri)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bella 🦋 (@bellahadid)


Kratke šiške vrište – samopouzdanje i potpuno će vam promijeniti lice, no možda najbolje funkcioniraju sa srcolikim oblikom lica. Sve zapravo ovisi o tome kako ih nosite – razbarušeno, odvojeno ili sleek, zbog čega ih i možete prilagoditi baš svakom obliku lica. Za početak, ako niste još dovoljno odvažne, tražite frizerku da vam pokaže kako vam pristaje umetak, nakon čega se možete odlučiti želite li ih ili ne.

(Pročitajte: Najbolji vitamini za poticanje rasta kose)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PD 🌗 (@phoebedynevor)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Foto: Dimitrios Kambouris via Getty Images