Novi filmovi i serije koje gledamo u travnju

by | 2 travnja, 2024
što gledati

Svaki put kad trepnemo, već je tu novi mjesec, a s njim stižu i svježe Netflix, HBO MAX i Pickbox TV preporuke koje obećavaju raznolikost i zabavu za novi mjesec!

Ovaj mjesec istražujemo top-naslove koji su potpuno različiti po tematici, ali zajamčeno zanimljivi za svakoga tko voli kvalitetnu filmsku i serijsku produkciju.

Jedno je sigurno – u ponudi je doista široka paleta žanrova što pruža gledateljima priliku da pronađu nešto što odgovara njihovom ukusu – bilo da su u potrazi za akcijom, dramom, komedijom ili fantastikom.

Ovaj mjesec donosi nove naslove koji će vas držati prikovanim uz male ekrane, bilo da žudite za avanturom, napetošću, smijehom ili dubokim emotivnim pričama. Što god odabrali, nećete pogriješiti – uzbudljivo iskustvo i neprekidna zabava, prilagođena vašim ukusima i preferencijama, zajamčeni su.

A jedno je sigurno – u brzom ritmu suvremenog života, važno je povremeno si priuštiti trenutke opuštanja i uživanja, zar ne?

Upravo zato pripremite se na nove naslove koji će vam osigurati nezaboravne trenutke u društvu vrhunske zabave – a koji su to naslovi, provjerite u nastavku!

Filmske preporuke za travanj 2024.

Stolen

U ovoj osjećajnoj drami inspiriranoj stvarnim događajima mlada žena iz švedske autohtone zajednice traži ubojicu kako bi podmirila osobni račun.

Stiže na Netflix 12. travnja.

Seks i grad

Kultna serija sada je stigla i na Netflix – dostupno od 1. travnja!

Love, Divided

Valentina je mlada pijanistica koja počinje novi život, a David je izumitelj koji mrzi buku. Zid koji ih dijeli, tanak poput papira, postat će njihov Kupid.

Dostupno na Netflixu od 12. travnja.

Boja purpura

Warner Bros Pictures poziva vas da iskusite izvanredno sestrinstvo triju žena koje dijele neraskidivu vezu u filmu “Boja purpura”.

Ovo hrabro novo viđenje omiljenog klasika režirao je Blitz Bazawule (“Black Is King”, “The Burial of Kojo”), a producirali su ga Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders i Quincy Jones.

HBO MAX premijera: 12. travnja

HBO premijera: 14. travnja u 20:00

Djevojke iz autobusa

Nadahnuta poglavljem iz uspješnice “Chasing Hillary”, bivše dopisnice “New York Timesa” Amy Chozick, “Djevojke iz autobusa” komična je karakterna drama koja prikazuje četiri novinarke koje prate svaki korak parade manjkavih predsjedničkih kandidata, dok usput pronalaze prijateljstvo, ljubav i skandal. Serija će se fokusirati na živote i odnose ovih novinarki.

HBO MAX: novi nastavci u ponudu dolaze četvrtkom

Tu smo (4. sezona)

Nakon triju sezona Emmyjem nagrađivane serije, Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara i Shangela predali su baklju – ili krunu – Sashi Velour, Priyanki, Jaidi Essence Hall i Latrice Royale u četvrtoj sezoni. Pružajući dublji pogled na lokalne političke sustave i sudionike, anti-LGBTQ+ zakonodavstvo i opoziciju te njihov učinak na LGBTQ+ zajednicu, nove kraljice nastavljaju širiti ljubav i povezanost u malim gradovima Amerike kroz umjetnost draga.

Tijekom šest epizoda, kraljice regrutiraju raznoliku skupinu stanovnika iz gradova u Tennesseeju i Oklahomi kao svoje “drag kćeri”. Pomažu im prevladati borbe i nesigurnosti kako bi izrazili svoje istinsko ja pred svojom obitelji, prijateljima i zajednicama toplim i dojmljivim izvedbama koje slave ljubav, individualnost i samoprihvaćanje.

HBO MAX premijera: 27. travnja

Bullshit

Danska serija inspirirana stvarnim događajima dramatičan je pogled u život skupine mladih u Kopenhagenu ranih 80-ih. Strastvena Pijina i Mackerelova ljubavna priča odvija se u pozadini opasne motociklističke družine Bullshit. Ova serija donosi složenu priču o mladima koji se bore s izazovima mladosti, ljubavi i klasnih sukoba dok istodobno otkriva slojeve ljudskosti i karaktera.

Od 8. travnja, od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu. Dostupno na Pickbox TV.

Pročitajte: Nekoliko cool proljetnih radionica u travnju kojima se jako veselimo 

Foto: Pexels