Feng shui radionica koja vas uči kako kreirati što bolju godinu

by | 8 veljače, 2024

Primijenite važne aktivacije, predviđanja i feng shui ljekove i učinite svoju 2024. posebno lijepom i uspješnom na feng shui radionici!

Interaktivno predavanje održat će se 10. veljače prema programu Marie Diamond.

Marie Diamond svjetski je poznata duhovna učiteljica i feng shui majstorica, koju smo upoznali u svjetskom hitu “Tajna”. Marie spaja svoje duboko intuitivno znanje o energiji i zakonu privlačenja sa svojim studijama kvantne fizike, meditacije, feng shuija i radiestezije kako bi transformirala uspjeh, odnose i inspiraciju pojedinaca, organizacija i korporacija.

Po njezinom programu i originalnim materijalima Sanja Plavljanić-Širola, diplomirana feng shui savjetnica, održat će trosatnu radionicu “MAGIČNA 2024.” u kojoj će vas poučiti kako da za sebe kreirate što sretniju i uspješniju godinu, upotrebljavajući tisućljetna znanja feng shuia i Zakona privlačenja.

Naučit ćete kako prema svom energetskom broju aktivirati najvažnija područja svog doma za uspjeh, zdravlje, ljubav i mudrost u generalnom smislu, ali i posebno za 2024. godinu.

Osmislit ćete svoje najvažnije želje i ciljeve za 2024. te saznati kako manifestirati najbolje rezultate.

Što vas točno očekuje na feng shui radionici?

Doznat ćete predviđanja za vaš energetski broj i važne aktivatore za uspjeh, ljubav, zdravlje i mudrost specifično za vas, otkrit ćete kako o ovoj godini zvijezde utječu na vaš energetski broj – što potaknuti, u što ulagati, a gdje se primiriti.

Također, doznat ćete kako se vaš znak kineskog zodijaka slaže sa zmajem i što vam s te strane donosi ova godina i naučiti kako najbolje privući obilje u godini drvenog zmaja. Dobit ćete upute kako kreirati poseban plakat vizije za 2024., s ključnim riječima za sreću i uspjeh, kvantnim bojama za aktivaciju i aktivacijskim simbolima.

A uz to – vaš dom također je plakat vizije – u svaku stranu svijeta u vašem domu važno je postaviti po jedan specifičan predmet i za svaku stranu postoji najbolja boja.

Osim što ćete naučiti najbolji način za kreiranje svojih ciljeva, saznat ćete i kako ih potaknuti i aktivirati na svom posebnom plakatu vizije koji ima jedinstvene kvantne boje za ovu godinu i zatim ćete postaviti svoj plakat u određeni dio doma, kako bi imao najsnažniji utjecaj.

Vrijeme održavanja radionice: 10. veljače 2024. (subota) 17:00-20:00.

Voditeljica: Sanja Plavljanić-Širola

Cijena: 60 EUR

Prijave: [email protected], [email protected],  098/702927 (Tea), 091/5355197 (Sanja)

feng shui radionica

Pročitajte: Ne očekujte od partnera sve vrste ljubavi i još 6 savjeta poznatog britanskog filozofa 

Foto:  Pexels, Srdjanns74 iStock/Getty Images Plus via Getty Images