Fatalne za muški spol: Žene u ovom horoskopskom znaku zavodnice su bez premca!

by | 22 rujna, 2015

Žena Blizanac je zabavna, društvena, čarobna i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali ne zanimaju je duge ljubavne veze.

ThinkstockPhotos-450062675

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zamijeniti distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahtijeva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresirana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa svojim tijelom nekome tko nije sposoban izazvati je intelektualno.

Evo najmladolikije žene u cijelom zodijaku! Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i vrlo pomodna. Nema tog otvaranja izložbe, kazališne premijere, značajnog skupa koji bi ona mogla propustiti… ako joj to ne nalaže i samo njezino zanimanje (često je vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

Neprestana želja za novinama kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njezin ili suprugov, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda, koji je istovremeno i rezultat ekshibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve svojim potrebama i to pokušava i s partnerom. Promjena je jako važna za njezin život i njezin psihički razvoj.

Spremna je upotrijebiti i sva “ženska oružja“, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno.

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju svojim šarmom opiti svakoga tko s njom uđe u razgovor.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock