Zimski obiteljski odmor nikad nije bio ovako uzbudljiv!

by | 22 prosinca, 2021
smještaj kronplatz

Jedinstveni Rooftop Sky Adventure Park na krovu hotela, vodeni svijet s najvećim zatvorenim toboganom u regiji, novi spa centar sa saunama te blizina skijališta Kronplatz – ako još niste odlučili kamo na skijanje ove zime, boljeg odredišta od Falkensteiner Family Resorta Lido zasigurno nema. Ovaj biser u dolini Val Pusteria u Južnom Tirolu ponovno je zasjao punim sjajem. Naime, hotel je potpuno renoviran i potkraj studenoga 2021. otvoren kao ekskluzivni obiteljski hotel s četiri Superior zvjezdice. 

Blizina najpoznatijeg talijanskog skijališta, s izravnom vezom vlakom od hotela do ski liftova; arhitektura koja oduzima dah; sadržaji od kojih će vašoj djeci (i vama) oči sjajiti od sreće… Ovdje je baš sve podređeno vrhunskom obiteljskom odmoru. U jedinstvenom Adventure Parku, smještenom na vrhu hotela, možete skijati i klizati cijelu godinu, igrati nogomet, košarku i odbojku, utrkivati se autićima, isprobati Valo Jump te uživati u svijetu trampolina ili na stazi za trčanje… Samo nebo je granica! No to nikako nije sve jer Falkensteiner Family Resort Lido ima i impresivan Vodeni svijet s najvećim toboganom na zatvorenom u ovoj regiji, veličine oko 120 metara, velikim grijanim vanjskim bazenom, SPA zonom za odrasle na čak 2.800 m² s novim svijetom sauna (a dok se vi opuštate, za vaše mališane brinu se profesionalni odgajatelji). Prostrane obiteljske sobe imaju poseban prostor za djecu, a poseban za roditelje kako bi se svakom članu obitelji osigurala maksimalna udobnost. 

smještaj kronplatz

S preuređenjem je došao i novi gastronomski koncept ”12 farmi”, koji donosi kuhanje uživo, uvijek svježe pripremljena jela te vlastitu proizvodnju tjestenine i kolača. Održivost ovdje ima veliku ulogu, pa se pažnja posvećuje lokalnim, sezonskim proizvodima, koji dolaze s posebno odabranih obiteljskih farmi. 

Za one koji dolaze u nedjelju ili ponedjeljak, Falkensteiner Family Resort Lido u siječnju osigurava popust od 15 %. Svjesni da s djecom u automobilu nikad nema dovoljno mjesta za stvari – posebice zimi, kad treba ponijeti i skijašku opremu – gosti mogu koristiti hotelska dječja kolica, kuhalo za vodu, monitor za bebu, kantu za pelene, pa čak i dječju kadu i bočice, tako da većinu stvari za bebu možete ostaviti kod kuće. 

smještaj kronplatz

Ova novodizajnirana i jedinstvena obiteljska oaza u ponudi ima i Falkensteiner Fullboard Plus, novi gastro koncept koji uključuje bogat švedski stol za doručak i ručak, slatki popodnevni snack Bake & Cake te bogatu večeru sa show cooking postajama. 

U ova izazovna vremena nije naodmet spomenuti kako su sigurnost i higijena na najvišim standardima. Tu je i Falkensteinerov Easy Protect paket za slučaj otkazivanja, tako da gosti mogu putovati bez brige.

Više o sadržajima i ponudi Falkensteiner Family Resorta Lido saznajte OVDJE.

smještaj kronplatz

smještaj kronplatz

smještaj kronplatz

smještaj kronplatz

Fotografije: Falkensteiner Hotels & Residences