EVO KAKO MOŽETE ZAUSTAVITI razvoj vrećica ispod očiju!

by | 3 rujna, 2016
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Jedna od onih stvari s kojima vodimo borbu svako jutro su vrećice ispod očiju koje nastaju od kroničnog umora, neispavanosti ili su jednostavno uvijek tu da nam malo zagorčavaju život. Ako primjećujete da ni vaš najdraži, voljeni korektor više ne čini čuda – vrijeme je da razmotrite i neke druge mogućnosti! Možda ćete ostati iznenađeni, a možda i ne, ali sva tri rješenja koja vam danas donosimo nalaze se u vašoj – kuhinji!

Brzo rješenje
Ovaj savjet ste sigurno čuli i od mama i od baka, jer kruži generacijama – ali uistinu, led će učiniti čuda s vašim vrećicama ispod očiju! Sve što trebate jest zamotati jednu kockicu leda iz vašeg zamrzivača u oblog i lagano utapkavati na natečeno područje kroz nekoliko minuta i vaše će vrećice drastično splasnuti.

Povrće
Kada je vaše područje ispod očiju jako natečeno, naduto i tamno – koristite narezane svježe krastavce iz hladnjaka i držite ih na očima dok se ne počnu ugrijavati. Oni će definitivno umanjiti natečenost kroz svega nekoliko minuta!

Vrećice od čaja
Možda najpraktičnije rješenje poslužit će i vašem umu i tijelu. Napravite si čaj, uživajte u njemu, a onda sačuvajte vrećice i koristite ih kao pomoć za umorne oči. Prvo očistite lice hladnom vodom, a zatim na oči prislonite vrećice od čaja koje ste prethodno stavili u hladnjak. Vaše vrećice će vam splasnuti pred očima. Doslovno.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: Wall.hr