Za popularnu seriju “Emily in Paris” potvrđene još dvije nove sezone!

by | 11 siječnja, 2022
emily in paris

Netflix je i službeno potvrdio da popularna serija “Emily in Paris” dobiva još dvije sezone! Hit serija koja je podijelila brojna mišljenja dobit će svoj nastavak u trećoj i četvrtoj sezoni. Druga sezona objavljena je 22. prosinca te je bila na vrhu liste najgledanijih serija u 94 zemlje sa 107,6 milijuna sati koji su pregledani u samo par dana – od 22. prosinca do 26. prosinca.

Serija “Emily in Paris” prati mladu Emily (Lili Collins), ambicioznu mladu marketinšku direktoricu iz Chicaga koja neočekivano dobiva novi posao u Parizu. I tu kreće njezin novi put ispunjen avanturama i izazovima. Već u drugoj sezoni vidi se da se ukorijenila u novom životu, postaje sve bolja u navigaciji gradom, ali i nailazi na brojne nove stvari koje je čekaju iz dana u dan dok se istovremeno pokušava posvetiti karijeri. Mnogi pričaju da je druga sezona puno bolja od prve, ali ipak se s time svi ne slažu pa je publika itekako podijeljena jer se o mnogim stvarima poput modnih kombinacija, ljubavnog trokuta i same Emily pričalo i pisalo danima. Međutim, uspjeh je neminovan, kao i gledanost pa je upravo zato najavljeno i daljnje snimanje i praćenje novih zgoda ove mlade marketinške stručnjakinje.

Pročitajte: “Emily in Paris” ima svoju limitiranu beauty kolekciju koja je utjelovljenje serije

Spomenimo i to da je “Emily in Paris” dospjela i na Nielsenovu listu 10 najgledanijih streaming emisija za tjedan dana nakon premijere, čime je srušila rekorde “Grey’s Anatomy” i “Criminal Minds”, a upravo prvu sezonu najesen 2020. samo u prvih mjesec dana prikazivanja pogledalo je čak 58 milijuna kućanstava.

Kad službeno izlazi nova, treća sezona, još uvijek nije objavljeno, a mi je s nestrpljenjem iščekujemo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Foto: Instagram @emilyinparis