Što je efekt “boomerang dečka” i zašto biste trebali izbjegavati ovakve osobe?

by | 22 srpnja, 2020

“Boomerang dečko” je onaj dečko koji prvi put kad mu se pruži prilika pobjegne, a nedugo nakon toga se pokušava vratiti u vaš život. “Boomerang dečki” nikad vas ne shvaćaju ozbiljno kao djevojku.

Sve što čine je da se pojave i nestanu, a zatim se vrate, samo da nestanu još jednom kad stvari postanu previše neugodne. Ako ste pametni i zapravo imate neko dostojanstvo, nećete se pomiriti s “boomerang dečkom”. Činjenica je da od vas nema ništa.

Evo osam razloga zbog kojih će svatko tko zapravo želi izbjeći neugodu, emocionalnu bol i samo običan idiotizam zaustaviti “boomerang dečka” u svojim postupcima.

1. Od veze s njim nema ništa

Zapravo, polovicu vremena samo žele znati da će vas uvući u krevet, ali neće im smetati ni spavanje s vama. “Boomerang dječaci” odu pa se nakon nekog vremena pojave, i tako stalno. Veza s takvim dečkom nikad ne uspijeva.

2. Oni su sebični

Čak i ako se seksate s njim, “boomerang dečko” neće se brinuti oko toga jeste li doživjeli orgazam ili ne, uživate li u seksu ili ne. Njima je najbitnije da oni dobiju što žele, a za tuđe osjećaje ih nije briga.

3. Oni su nepouzdani

Ako želite biti prevareni i ostavljeni, onda je “boomerang dečko” idealan za vas. S njim ćete definitivno ostati na cjedilu.

4. Oni su nezreli

Postoji nešto mentaliteta “srednje škole” u “boomerang dečku”. Kad niste dovoljno odrasli, biti će vam super kad vam se ovakav dečko opet vrati u život jer ćete pomisliti: “Hajde, bar netko”, no kad odrastete i sazrete, s ovakvima nećete htjeti imati posla.

5. Ne zaslužujete tu razinu nepoštovanja

Dakle, hoćete li stvarno tolerirati čovjeka koji misli da je 100 posto u redu da vas otkanta samo da bi se opet pojavio kasnije kada mu nešto zatreba? Naravno da ne.

6. Štoviše, “boomerang dečko” ne zaslužuje curu

Zapravo ne, jer žene nisu samo predmeti koje mogu koristiti kad im zatreba. Dok ne nauče prema djevojkama postupati s poštovanjem, ne bi trebali imati djevojku u svojoj blizini.

7. Oni iskorištavaju

Čak i ako niste vi koji plaćate izlaske, oni vas i dalje koriste za druge stvari. Bilo da je u pitanju seks ili samo hvalisanje, nije važno. Ono što je važno jest da vas koriste, a to nije u redu.

I na kraju, ako imate ovakvog jednog “boomerang dečka” u životu, shvatite, to je samo gubljenje vremena. Ništa se dobro ne događa od izlaska s “boomerang dečkom”, pa se takvim “avanturama” nemojte niti prepuštati. Kasnije ćete se zahvaliti sami sebi, kako piše Your Tango.

IZVOR: 24SATA.HR