Ovog Valentinova počastite same sebe lijepim donjim rubljem. Donosimo izbor najljepših komada

by | 9 veljače, 2021
donje rublje

Godina 2020. godina bila je teška za sve nas, a čini se da ništa manje konfuzna i drukčija nije ni 2021. godina. S time na umu, nedavno smo vam pisali o tome kako biste ovo Valentinovo trebali obilježiti zbog sebe, odnosno o tome kako biste veljaču trebali proglasiti mjesecom nježnosti prema samima sebi. Jer iskazivati si ljubav i nježnost vodi do većeg stupnja zadovoljstva samima sobom te, u konačnici, do boljeg razumijevanja i ljubavi prema drugima.

Nakon što se pobrinete za onaj unutarnji dio i za vaše mentalno zdravlje uz pomoć našeg “Dnevnika nježnosti”, ovog mjeseca slobodno pažnju preusmjerite i na vanjštinu. Nema ničeg lošeg u tome da se s vremena na vrijeme počastite sitnicom koja vam se sviđa, a, priznat ćete, Valentinovo je dobra prilika za to. Bez obzira na to jeste li sami ili u paru, ove godine slobodno uložite u lijepi komad donjeg rublja i iskažite ljubav prema samima sebi.

S obzirom na to da je ponuda donjeg rublja najzanimljivija upravo tijekom veljače, mi smo “prošetali” aktualnom ponudom kako bismo vam pomogli u odabiru pravog komada. Bez obzira na to volite li romantično ili elegantno rublje, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe. Ovog je mjeseca naglasak na sofisticiranim materijalima i modelima koji ističu različite oblike ženskog tijela, a neke od najljepših primjeraka pronađite u galeriji ispod.

Foto: PR