Domaće gastro blogerice pokrenule videotečaj o veganstvu

Naučite sve što trebate znati o veganskom načinu prehrane

by | 22 svibnja, 2021

U posljednjih godinu dana većina nas definitivno je preispitala svoje prioritete te smo se napokon uistinu posvetili vlastitom zdravlju, fizičkom, ali i mentalnom.

Napokon shvaćamo koliko naše odluke utječu na svijet oko nas i planet po kojem hodamo, pa smo se nerijetko počeli okretati, ili barem istraživati prehranu biljnog podrijetla. To je odluka za život, koja se ne donosi ishitreno i vrlo je važno da se dobro educiramo prije nego što odlučimo izbaciti sve namirnice životinjskog podrijetla iz svoje prehrane. Baš zato, kako bi nam svima pomogle da se što lakše prilagodimo i naučimo o tome koje nutrijente trebamo uvrstiti u život, Marie Wasler i Nataša Rajčević, domaće veganske gastro blogerice, odlučile su napraviti kratki videotečaj.

Budući da njihove recepte i inače obožavamo, sigurni smo da će ovo biti nešto što ne želimo propustiti. Riječ je pregledu osam ukusnim jela baziranih na namirnicama biljnog podrijetla, a osim samih recepata, sigurni smo da će vas cure inspirirati i za druge obroke jer, vjerujte nam – meni je puno širi nego što možda mislite.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Omni Akademija (@omniakademija)

Nataša je strastvena zaljubljenica u hranu i pripremu iste! Čvrsto vjeruje da ono što unosimo u sebe uvelike utječe na naše fizičko, ali i psihičko zdravlje i upravo se zbog toga svojim receptima trudi ljudima približiti hranu biljnog podrijetla te pokazati kako ona može biti itekako ukusna i zanimljiva!

Marie je gurman, food bloggerica, yoga učiteljica, bavi se terapijom disanjem i vodi holistički segment u adidas Runnersima. Hrani se biljnom prehranom već tri godine i u to vrijeme je istraživala i nutricionističku pozadinu takve prehrane. Ne samo što smatra da je biljna prehrana uistinu bolja za naše funkcioniranje i okoliš, vjeruje i da je biljna prehrana i na spiritualnoj razini od velikih prednosti za ljude”, stoji u opisu projekta.

Tečaj se plaća, no možete platiti samo njega ili pristup cijeloj platformi na kojoj se nalazi obilje raznih tečajeva koji vam mogu pomoći unaprijediti život. Mi svoju domaću zadaću već pripremamo, a vi više o tečaju možete saznati ovdje. 

Foto: Omniakademija/Instagram