Domaća YouTuberica Ana Zibar predstavila je vlastiti brend ekstremno chic trenirki

by | 3 travnja, 2021
trenirke

Godina iza nas prepuna je izazova, ali i ova koja teče nije puno drukčija. Svijet je na trenutke stao, vraćao se, pa opet stao i tako ukrug. Naviknuti se na novo normalno, rijetkima je išlo kao od šale. Promjene koje se događaju, često podsjećaju na filmove znanstvene fantastike kojima se ne nazire kraj, ali postoje i oni koji su se pokrenuli i ne predaju se baš tako lako. U moru negativnih informacija kojima smo okruženi, svakodnevno nas razvesele one koje pršte pozitivom. Lijepe priče danas su još ljepše nego inače. Upravo jedna takva priča je i ona iza koje stoji simpatična Ana Zibar, jedna od vodećih i prvih YouTuberica u Hrvatskoj, ali i šire.

Njezinih 246 000 pretplatnika na YouTube kanalu svaki tjedan željno iščekuju sadržaj koji marljivo i predano priprema. Prije svega, ona je jedna normalna, iskrena, maštovita i vrijedna mlada žena i majka, čiji savjeti i prikazivanje obiteljskog života onakvim kakav uistinu jest, oduševljava mase već godinama. Kada god ima priliku, uvijek naglašava da svatko može biti promjena i upravo zato, slogan njezinog brenda Ženski Svijet je – “Budi promjena”. Promjena u svakodnevnim situacijama, na poslu, u svome domu, u društvu, promjena za one koji to ne mogu biti, promjena za zajednicu, promjena nabolje. Uvijek nabolje. Naprimjer, Anina nesebična ljubav prema životinjama to genijalno i opipljivo prikazuje. Svi koji je prate, znaju za tu njezinu “slabost”, ali u ovom slučaju, ta slabost je zapravo jedna velika snaga. Snaga koja potiče ljude koji je prate na udomljavanje napuštenih ljubimaca te na brigu o njima.

trenirke

“Budi promjena koju želiš vidjeti. Svi težimo i želimo neku promjenu u svijetu u kojem živimo, a da bi do nje došlo, moramo krenuti od sebe. Sve kreće od nas samih. Simbol mog brenda je leptir – on je najbolji primjer kako iz gusjenice nastaje nešto čudesno, a upravo to krije se u svima nama”, dodaje Ana. Ana je već neko vrijeme radila na svom samostalnom brendu Ženski Svijet, koji je moguće naručiti putem njezinog webshopa. Riječ je trenirkama koje su postale dio svakog ormara, a u posljednje vrijeme pogotovo. Nekako su nas okolnosti na to i prisilile, što uopće nije loše. Kad su već vremena neizvjesna, lijepo je barem osjećati se ugodno u odjeći koju nosimo.

trenirke

U prvoj liniji koju je osmislila, Ana je odabrala bijelu i ljubičastu jer su to nekako boje koje ju prate od njezinih početaka, a leptir – inače, njezin zaštitni znak, važan je dio brenda. Pobrinula se zato da materijali budu izuzetni – nježan i prozračan organski pamuk te konac od svile čine njezinu trenirku premium hrvatskim proizvodom na koji je iskreno ponosna. Na vašu adresu, ona će stići u posebnom ekopakiranju s porukom koja će vam sigurno izmamiti osmijeh na lice. Diplomirana ekonomistica, čiji se život promijenio kad je prvi put zakoračila u svijet YouTubea i bloganja, naglašava kako je otpočetka imala viziju što sa svojim radom želi postići i time se vodila. Iz dana u dan, pratitelji su rasli, a ona je dozvolila da se to dogodi prirodno.

Brend Ženski Svijet svojevrsna je kruna njezinog predanog rada, koji danas slavi točno sedam godina, a Ana s uzbuđenjem najavljuje razne novitete i asortiman za nadolazeće ljetne dane.

trenirke

trenirke

Kosa: Domagoj Vidaković
Šminka: Jelica Miškić
Foto: Bojan Zibar