Danas možete pratiti globalni live-stream koncert “One World: Together At Home”, čije je glazbene goste odabrala Lady Gaga

by | 18 travnja, 2020

Elton John, Billie Eilish, The Killers, Sam Smith, Taylor Swift, Jack Johnson… samo su neka od glazbenih imena koja će se ove subote, 18. travnja pridružiti globalnom live-stream događanju „One World: Together At Home“, nastalim u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom te Global Citizen organizacijom.

Riječ je glazbenom i humanitarnom događanju, koje je već pri prvoj najavi prozvano „Live-Aid“ koncertom 21. stoljeća, a čiji cilj je podići svijest o problematici pandemije koja je zahvatila cijeli svijet, glazbom zbližiti svijet i pružiti nadu te prikupiti financijska sredstva za daljnje rješavanje ovog problema.

Live-stream prijenos trajat će šest sati, a voditeljske uloge preuzimaju Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert. Uz niz potvrđenih glazbenih imena, svoje pojavljivanje potvrdile su i globalne zvijezde kao što su Oprah Winfrey, David i Victoria Beckham, Ellen DeGeneres, Matthew McConaughey, Megan Rapinoe…

Program će se moći pratiti kako putem TV-prijenosa tako i putem Twitter, Instagram, Facebook, YouTube i Twitch digitalnih platformi, od 20 sati po našem lokalnom vremenu.

Foto: Austin Neill / Unsplash