Otkrivene nove destinacije na koje ovog ljeta možete odletjeti iz Hrvatske

Kamo sve možete otputovati avionom iz Hrvatske ove ljetne sezone

by | 30 travnja, 2024

Tijekom predstojeće turističke sezone, Croatia Airlines planira povezivati Hrvatsku s 28 međunarodnih odredišta, odnosno 29 europskih zračnih luka, a zrakoplovi naše nacionalne kompanije pritom će letjeti na 50 međunarodnih linija.

Mreža međunarodnih letova iz Zračne luke Zagreb značajno se širi uvođenjem novih izravnih linija Zagreb – Tirana, Zagreb – Berlin i Zagreb – Stockholm.

Na novoj međunarodnoj liniji Zagreb – Tirana zrakoplovi našeg domaćeg avioprijevoznika letjet će petkom i nedjeljom. Letovi na novoj liniji Zagreb – Berlin planirani su utorkom, petkom i nedjeljom. Letovi na novoj liniji Zagreb – Stockholm obavljat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom, te će tako Croatia Airlines povezivati Zagreb s 18 međunarodnih odredišta.

Novost su i izravni letovi Split – Istanbul, utorkom, četvrtkom i subotom. Ponovno su planirani i sezonski letovi Split – Oslo i Split – Skoplje, koji su uvedeni prošle godine, te će tako zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ove sezone izravno povezivati ZL Split s 21 međunarodnim odredištem.

Iz Dubrovnika su planirani izravni međunarodni letovi u sedam europskih metropola – Atenu, Frankfurt, München, Pariz, Prag, Rim i Zürich, a u domaćem prometu u Zagreb i Osijek.

Nastavljaju se cjelogodišnji letovi Rijeka – München i Osijek – München. Croatia Airlines osigurava zračnu povezanost hrvatskih gradova i regija pružajući snažnu podršku razvoju hrvatskog turizma i gospodarstva te planira letjeti i u sedam hrvatskih zračnih luka – Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Pulu, Osijek i Bol na Braču.

Sredinom ove godine Croatia Airlines očekuje isporuku prvoga novog zrakoplova A220 te tako počinje proces obnove cjelokupne flote novim i tehnološki naprednijim zrakoplovima, što će putnicima zasigurno pružiti dodatnu udobnost i zadovoljstvo.

Foto: PR