Chrissy Teigen objavila “nelaskavu” fotografiju kako bi poslala poruku o autentičnosti

"Kaotična sam i uvijek ću to odražavati", rekla je u objavi

by | 29 rujna, 2021
chrissyteigen

Ako nešto znamo o Chrissy Teigen, to je da se ne boji biti svoja i reći što misli, iako joj se to ponekad obilo i o glavu kada su se pronašle njezine objave na Twitteru kojima je radila bullying nad Courtney Stodden zbog njezine veze sa starijim muškarcem. Nakon gotovo par mjeseci zatišja na društvenim mrežama, i kasnijem progovaranju o tome da se nosi sa sobom i svojim postupcima u prošlosti, poznati model i kulinarska entuzijastica koja iza sebe ima već dvije knjige s receptima, na Instagramu je odlučila podijeliti nezahvalnu fotografiju kako bi raspravila o važnosti ljubavi prema sebi.

“Stvarno mislim da ste previše navikli na to da cijeli dan gledate savršene fotografije jer je toliko mojih komentara na bilo koju fotografiju: “Zašto bi ovo objavila?” ili “Ženo, volim te, ali ovo nije laskavo”, na što kažem: “Koga briga?” Puno vremena će se šminkeri i frizeri pitati jesu li fotografije dovoljno dobre za objavljivanje, a moj odgovor je uvijek isti – iskreno me nije briga. Objavite bilo što. Ne znam. Jednostavno ne brinem o tome da moj Instagram bude savršenstvo. U neredu sam. Kaotična sam i ovo će uvijek odražavati to, hvala vam!! Puno ljubavi od Strijelca”, napisala je Teigen. Poznati prijatelji pohvalili su zvijezdu zbog njezine transparentnosti, poput Vanesse Hudgens, kao i mnoštvo obožavatelja.

Prema riječima Chrissy, njezino putovanje prema ljubavi prema sebi dugo je trajalo. Tijekom prošlogodišnjeg intervjua za Glamour UK otkrila je kako je njezina manekenska karijera utjecala na njezino samopouzdanje. “To je bila moja cijela karijera, vaganje. U agencijama za modele bilo je normalno i mjeriti se, a ja sam to uglavnom radila sama. Bilo je poslova na koje sam se morala odazvati, a oni bi mi javili da moje mjere ne odgovaraju onome što im treba. To je bio najgori osjećaj”, prisjetila se. Teigen je dodala da je, nakon što je završila karijeru modela, mogla biti ljubaznija prema svome tijelu.

Pročitajte više… Nakon što je prozvana “cyber nasilnicom”, Chrissy Teigen uputila je javnu ispriku 

“Gledam se pod tušem i mislim: ‘Arhhh, ova djeca”, priznala je. “Ali sada me ne zamara estetika. Vrlo je ispunjeno što nemam takav pritisak navlačenja kupaćeg kostima i da moram izgledati dobro. Mislim da imam dovoljno toga za biti ljuta na sebe, ne moram na taj popis dodati i svoje tijelo.”

 

Foto: Emma McIntyre / Getty Images Entertainment via Getty Images