Nakon što je prozvana “cyber nasilnicom”, Chrissy Teigen uputila je javnu ispriku 

Protiv Chrissy cijeli se internet digao na noge zbog cyber nasilja koje je prakticirala nad drugima

by | 15 lipnja, 2021
Chrissy Teigen

Prošle je godine objavila vijest o spontanom pobačaju, zbog čega je javnost tugovala s njom, no sada je Chrissy Teigen na drugoj “strani medalje” – onoj na kojoj se ista ta javnost okrenula protiv nje i proziva ju cyber nasilnicom.

Chrissy je naime postala dio cancel kulture zbog žestokih tweetova koji kruže internetom posljednjih mjeseci, a sve više brendova otkazuju suradnju s njom. Da je stanje dramatično pokazuje i činjenica da i njih javnost napada sugerirajući da, ako žele i dalje dobro poslovati, otkažu suradnju s bivšom manekenkom. Chrissy je na Twitteru nazvana “najvećom licemjerkom” s obzirom na to da se prije borila protiv nasilja na društvenim mrežama, a sada i nju prozivaju nasilnicom.

Naime, sve je počelo kad je američka starleta, Courtney Stodden, na društvenim mrežama objavila kako ju je Chrissy preko društvenih mreža maltretirala i slala uvredljive poruke još dok je bila tinejdžerica, 2011. godine. Courtney Stodden postala je vrlo popularna nakon što se kao 16-godišnjakinja udala za 35 godina starijeg glumca, Douga Hutchinsona. Osim što joj je skandalozni brak donio slavu, natjecala se i u emisiji “Celebrity Big Brother”.

U to vrijeme postala je predmet ismijavanja na društvenim mrežama, a očito se i Chrissy našla među masom koja ju je ismijavala. Posljednjih nekoliko tjedana, otkako je vijest procurila van, Chrissy se ispričala i udaljila s društvenih mreža sve do danas, kad je progovorila o cijeloj situaciji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)


“Znam da sam bila tiha i da vjerojatno ne želite čuti za mene, ali želim da znate da zasluženo prolazim kroz globalnu kaznu zbog svega što sam učinila. Nije prošao ijedan trenutak gdje nisam požalila zbog stvari koje sam izgovorila u prošlosti i svaki tweet mi se obio o glavu. Sramim ih se. Gledam ih i razumijem kakvu su patnju drugima izazvali te se pitam zašto sam to učinila”, započela je Chrissy svoju ispovijest.

“Bila sam troll. Žao mi je. Zapravo sam bila nesigurna, nezrela i očekivala sam da moram impresionirati ljude koji me ne poznaju kako bih bila prihvaćena. Tražila sam pažnju, mislila sam da sam svojim komentarima ispala cool jer sam zadirkivala graničnim šalama poznate osobe”, rekla je i naglasila kako je ovim tekstom samo odlučila ljudima dati kontekst, a ne se postaviti kao žrtva.

Od tada, kad je pisala takve komentare, Chrissy se udala, dobila djecu, prošla kroz psihoterapije te bila i na drugoj strani priče, na kojoj nju trolleri vrijeđaju.

Foto: Chrissy Teigen/Instagram