Četiri beauty proizvoda koja uvijek treba nositi sa sobom

by | 7 svibnja, 2012

Većina žena nosi previše toga u torbi, a one koje žele uvijek izgledati sjajno uvijek uz sebe imaju skoro cijeli neseser, za svaki slučaj. Ipak, nije potrebno da vam sva ta šminka zauzima prostor u vašoj torbi. Evo koja četiri beauty proizvoda bi trebalo uvijek nositi sa sobom.

Vlažne maramice – tijekom toplih dana, koža lica se brzo znoji, a ovaj problem riješit ćete pomoću vlažnih maramica, koje će očistiti i osvježiti vaše lice.

Štapići za uši – ništa vam kao ovi štapići neće pomoći popraviti šminku i ukloniti razmazanu maskaru ili olovku. Zato ih uvijek morate imati uz sebe.

Ruž za usne – jedini make up proizvod koji vam je potreban da izgledate i osjećate se lijepo. Bez obzira koja nijansa vam je omiljena, samo jednim potezom izgledat ćete sjajno, a možete ga staviti u svakom trenutku, gdje god se nalazili.

Krema za ruke – zbog vanjskih utjecaja, naše ruke su posebno ugrožene. Umjesto da ih dodatno isušuje konstatnim pranjem sapunom, koristite kremu za ruke koja će vam pomoći da povratite mekoću i vlažnost.