Centar Zagreba dobiva novi dućan s biljkama! Izgleda prekrasno

by | 6 veljače, 2023
walden plants

Nije tajna da su mnogi posljednjih godina otkrili ljubav prema biljkama, što je potaknulo i cijeli niz modernih brendova i dućana posvećenih biljkama na domaćem tlu. 

Jedan od takvih brendova je i Walden Plants, studio iz Zagreba koji se specijalizirao za izradu biljnih terarija. Osim što su brojne biljkoljupce, urbane vrtlare i proud plant parents veselili svojim terarijima, Walden Plants tijekom svog djelovanja osiguravali su i savjete vezane za njegu i odabir sobnog te balkonskog bilja. Sad je pak ovaj zagrebački studio za biljke otišao korak dalje!

Na svom je Instagramu Walden Plants ekipa najavila da nakon cijele godine planiranja napokon otvaraju plant shop u srcu Zagreba!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Walden Plants 🪴 terariji & biljke (@walden_plants)

“U blizini Britanskog trga, na adresi Kačićeva ulica 7A, u utorak 7. veljače u 10:00 otvaramo vrata naše zelene oaze”, otkrili su iz Walden Plants dodajući da će svi biljkoljupci u njihovom novom dućanu, osim terarija, moći pronaći, kako kažu, sve što može razigrati srce pravih biljkoljubaca i urbanih vrtlara, ali i onih koji su tek otkrili magičan svijet zelenih ljubimaca.

Super je ovo vijest za sve ljubitelje biljaka, ali i za one koji misle da ne posjeduju “zeleni palac”. Jedino što možemo poručiti jest da svratite u Walden Plants i naoružate se novim zelenim ljubimcima!

Pročitajte: Pet domaćih trgovina otkrilo nam je koje su najaktualnije biljke ovog proljeća

 

Foto: Pexels, Instagram/@s_bistricic