Cardi B progovorila o društvenom pritisku i promjeni tijela nakon poroda

Reperica je rekla svojim pratiteljima na Instagramu da će im jednom ispričati baš sve o svome porodu

by | 6 listopada, 2021
Cardi B i kći Kulture

Cardi B je nedavno u seriji storyja otkrila više detalja o svome iskustvu rođenja sina. S oznakom “girl talk”, opisala je kako se njezino tijelo promijenilo otkako je prošlog mjeseca dočekala drugo dijete sa suprugom Offsetom.

“Svi su me ispitivali detalje o mršavljenju, poput: ‘Cardi, tako si se utegnula, što si učinila? Napravila si liposukciju? Išla si u teretanu?”. Rekla je u svojim Instagram storyjima. “Ne možete imati takve operacije nakon poroda – pogotovo ja, izgubila sam toliko krvi, ljudi moji. Jednog ću dana razgovarati s vama o svome ludom porodu.”

Iako se Cardi nije bavila detaljima, gubitak krvi nakon poroda je normalan jer neke žene mogu potencijalno izgubiti pola litre tijekom vaginalnog poroda te otprilike jednu litru za carski rez. Ozbiljnije i rijetko stanje je postporođajno krvarenje, međutim, koje se javlja kad žena ima jako krvarenje nakon poroda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Kako su se Instagram storyji nastavili, Cardi je tada govorila o svom izgledu nakon rođenja sina, pokazujući svoju figuru nakon bebe u ogledalu u punoj dužini. “Koža mi je još uvijek opuštena i još uvijek imam malu vrećicu ovdje. I oh, leđa su mi se proširila i lice mi je natečeno, ali koga briga!”, rekla je.

Također je adresirala probleme društvenog pritiska na žene da nakon poroda svoje tijelo brzo vrate u prijašnje stanje. “Uzmite si sve vrijeme svijeta! Zaista je teško nositi se s djecom, posebno nakon što imate dvoje djece”, rekla je u svojim storyjima. “Nakon što rodiš, dijete je najvažnije!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Cardi i reper Offset najavili su rođenje sina 4. rujna. “Presretni smo što smo konačno upoznali svoga sina”, rekao je par za People u nedavnoj izjavi. “Već ga toliko vole obitelj i prijatelji i jedva čekamo upoznati ga s njegovom drugom braćom i sestrama.” Osim svog novog veselja, Cardi i Offset dijele i trogodišnju kćer Kulture. Offset je također tata kćeri Kalei, kao i sinovima Codyju i Jordanu, iz prethodnih veza.

Iako Cardi i Offset još nisu otkrili ime svog sina, vjerojatno će se to dogoditi u skorašnjim objavama. Cardi B je poznata po iskrenosti i dijeljenju sitnica sa svojim obožavateljima.

 

Foto: Rich Fury/Getty Images Entertainment via Getty Images