Ovaj vikend rezervirajte za dva odlična buvljaka u Zagrebu

by | 7 rujna, 2022
buvljak

Završetak ljeta savršeno je vrijeme za nabavu novih modnih komada za jesen. I da, upravo to i možete pronaći na buvljacima koji vas očekuju drugog vikenda u mjesecu rujnu u gradu Zagrebu. Oba će se održati u samom centru grada – na adresi Gundulićeva 39 posjetite Vintage Bazaar, a u Ilici 73 očekuje vas Buvljak by Dronjak. Pogledajte u nastavku točno vrijeme kad ih možete posjetiti i što vas sve očekuje ove subote ako ih posjetite.

Pročitajte: Uz ovaj modni trik zavoljet ćete kombinirati svoje modne stylinge

Vintage Bazaar

Vintage Bazaar čeka vas ovog vikenda, točnije 10. rujna u Figa Garden (Gundulićeva 39) u vremenu od 12:00 do 20:00. Ni ovog puta neće izostati odličnih modnih komada po pristupačnim cijenama – jedva čekamo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @deee_vintage_selection

Buvljak by Dronjak

U subotu 10. rujna pridružite se buvljaku by Dronjak u vremenu od 10:00 do 17:00 na adresi Ilica 73. Druženje je u Kleti kod Britanca u zagrebačkom art dvorištu. Modna priča ovog puta uključuje second-hand odjeću, vintage komade i unikatne rukotvorine.

Pridružite se i uživajte u super atmosferi u centru grada uz finu cugu i dobru glazbu. I naravno, uz najbolje fashion ulove!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @_dronjak_

Foto: @_dronjak_