“Sendvič metoda odijevanja”: Trik uz kojeg ćete nepogrešivo kombinirati svoje modne stylinge

by | 31 kolovoza, 2022
modne kombinacije sendvič metoda

Jeste li ikad zapeli u biranju i kombiniranju boja modnih stylinga? Ili maštali o tome da znate posložiti modnu kombinaciju točno onakvu kakvu imaju poznate influencerice i fashionistice? Da, poznato je i nama. Ovaj problem sada bi mogao biti riješen.

Modna influencerica Lydia Tomlinson na svom Instagramu dijeli odlične savjete o kombiniranju odjevnih komada s obzirom na boje i modele. Ako ponekad ne znate nosite li dobro svoje odjevne predmete, trk na ovaj profil, koji ćete doista zavoljeti jako brzo. U nekima od svojih objava objašnjava i zakonitost tzv. “sendvič pravila odijevanja”. O čemu se točno radi?

“Sendvič pravilo odijevanja”

U kratkom viralnom videu, Lydia govori da kombiniranje outfita može uistinu biti jednostavno ako slijedite “sendvič metodu”. To znači da balansirate jedan odjevni komad u gornjem dijelu outfita s jednim u donjem dijelu, a sredinu ostavite za nešto suprotno.

To stvara efekt ravnoteže, a može se postići različitom bojom. Primjerice, kako biste stvorili ravnotežu, boju obuće treba uskladiti s gornjim dijelom outfita – dakle, s majicom ili košuljom. Ili možete odabrati remen u istoj boji u kojoj su i vaše cipele. Zavirite u video da biste dobili inspiraciju!

Pročitajte: Čeka nas odvažna jesen u hot pink bojama – izdvajamo par super komada

Pročitajte: Povratak omiljenog trenda: 25 modela cargo hlača koje nosimo od jeseni

Foto: Instagram, @lydiajanetomlinson