Čeka nas odvažna jesen u hot pink bojama – izdvajamo par super komada

by | 24 kolovoza, 2022
hot pink ružičasta boja

Hot pink boja apsolutno je zavladala svijetom i boja je u kojoj čekamo jesen jer će dominirati policama dućana i u webshopovima.

Sve je počelo kolekcijom modne kuće Valentino za jesen-zimu 2022., a nakon toga se samo nastavilo. Hot pink boja postala je ultimativni broj jedan za sezonu koja slijedi, a ova vibrantna nijansa preko noći odjeknula je kao pravi trend. Vjerujemo da sve ima povezanost i s dopaminskim odijevanjem koji podrazumijeva sve popularniji trend i pokazuje da biranjem određene boje ili stila odjevnih predmeta možete aktivirati lučenje dopamina.

Dakle, ovaj modni trend krenuo je od kreativnog direktora Pierpaola Picciolia, koji je stavio naglasak na ružičastu boju zato što je želio srušiti kulturološke mitove prema kojima je to isključivo boja za curice. Stoga je na Valentino reviji za jesen-zimu 2022./2023. većina modela prošetala pistom upravo u ovoj jakoj, neonskoj boji. Nakon toga slijedile su slične kolekcije poznatih dizajnerskih kuća poput Diora, Versacea i Alexandera McQueena.

Da su sada i svima vama (i nama) dostupni komadi u ovim bojama potvrdili su i high street brendovi koji već sada imaju pregršt modnih komada upravo u ovoj top i trendi boji!

Pročitajte: Povratak omiljenog trenda: 25 modela cargo hlača koje nosimo od jeseni

žena u hot pink bojama valentino

žena u hot pink bojama valentino

žena u hot pink bojama valentino

žena u hot pink bojama valentino

Foto: Pascal Le Segretain/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images

Foto: Massimo Dutti, Mango, &Other Stories