

Sastojci:
- 1 veća tortilja
- 120 g goveđeg mesa
- 20 g celera
- 20 g tikvica
- 20 g crvene paprike
- 20 g zelene paprike
- 20 g mrkve
- 30 g kukuruza šećerca
- 60 g kuhanog crvenog graha
- 15 ml maslinovog ulja
- 4 g soli, 2 g papra
- 5 g češnjaka
- 5 g peršina
- 10 ml umaka od soje
- 5 g đumbira
- 30 ml vrhnja
Priprema:
1. Tortilju kratko ispeći na suhoj tavi s obje strane.
2. Grah izmiksati u blenderu s dodatkom maslinovog ulja, češnjaka, soli i papra.
3. Povrće narezati na štapiće i popirjati na maslinovom ulju.
4. Goveđe meso narezati na štapiće i također peći na maslinovom ulju.
5. Pomiješati povrće i meso, pa začiniti umakom od soje i đumbirom, posoliti, popapriti, dodati sitno nasjeckani peršin i promiješati.
6. Tortilju premazati pireom od graha, preko njega rasporediti povrće i meso, pa zarolati i narezati na pola. Poslužiti s kiselim vrhnjem i kuhanim kukuruzom.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept




