Bob ne prestaje evoluirati: ove jeseni stiže novi stil koji već nose poznati

U grad stiže novi bob

by | 28 kolovoza, 2023
novi tip bob frizure

Ako ste u potrazi za novom frizurom – i ako se ne libite dati odrezati svoju kosu – retro bob, koji podsjeća na 90-e godine, izvrsna je opcija. Evo zašto…

Što je bubble bob?

Bubble bob nova je frizura koja, ako je za vjerovati poznatom londonskom frizerskom studiju Hershesons, postaje sve popularnija. To je varijacija klasične bob frizure, ali zaobljenog oblika, zbog čega podsjeća na mjehurić. Vrhovi kose obično su blago isfenirani prema unutra, što frizuri daje volumen i definiciju. Ovo je vrlo elegantna i svestrana frizura koja je savršena za svaku priliku.

Pročitajte: Emma Stone zamijenila je dugu crvenu kosu platinasto plavim bobom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HERSHESONS (@hershesons)

Kome najbolje pristaje bubble bob?

Zbog svoje dužine (koja se kreće između ramena i brade), nova vrsta boba laska većini oblika lica, ali posebno dobro pristaje ovalnim licima. Najvažnije je da frizer prilagodi dužinu boba vašem obliku lica i dužini vrata.

Ljepota ovog svevremenskog stila je u tome da ga uvijek možete prilagoditi svojim crtama lica stilizirajući ga na razne načine, što bob čini svestranom opcijom koja nije zahtjevna za održavanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Kako stilizirati bubble bob?

Da biste dobili tipičan zaobljeni oblik ove frizure, zbog čega podsjeća na frizure kakve su 90-ih godina nosile Natalie Portman ili Kate Moss, a danas ste ih mogli primijetiti na Lily Collins, Seleni Gomez ili Zendayi, zamolite svog frizera da ošiša vašu kosu s blagim zakrivljenjem vrhova prema unutra.

Frizuri možete dodati volumen sušenjem kose okruglom četkom. Da biste stvorili zaglađeni izgled, upotrijebite uređaj za ravnanje kose, a za ležerniji stil ostavite kosu da se osuši na zraku i raščešljajte je prstima.

Inspirirajte se…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Votre Salon (@votresalon24)

Pročitajte: Najpopularnije vrste bob frizura koje pristaju svakoj teksturi kose

Foto: @hershesons