Bruskete sa šunkom

by | 18 travnja, 2014

Clipboard059

Sastojci:

  • 4 peciva
  • 3 srednja krumpira
  • 100 g majoneze
  • 2 vezice rotkvica
  • 1 crvena paprika
  • 1 manja zelena salata
  • 250 g domaće šunke
  • mješavina začina

Priprema:

1. Pecivo narezati na komade širine 1,5 cm. Zatim komade ispeći u tosteru ili ih poslagati u pleh i sušiti na umjerenoj temperaturi dok ne porumene.
2. Krumpir zajedno s ljuskom skuhati, a zatim ga procijediti i ostaviti da se ohladi. Oguliti ga i krupno naribati.
3. Zatim krumpir pomiješati s majonezom, dodati začine po želji i polako promiješati.
4. Rotkvice očistiti i narezati na štapiće, a domaću šunku, također, narezati na štapiće. Zelenu salatu narezati na trake, crvenu papriku na kockice.
5. Kolute peciva premazati smjesom od krumpira, a zatim staviti malo zelene salate, rotkvice, domaće šunke i kockice crvene paprike.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept