Brusketi s dimljenom ribom

by | 19 veljače, 2013

Sastojci:

  • 8 šnita tosta
  • 200 g dimljenog lososa
  • 2 rajčice
  • 1 svježi krastavac
  • 1 manja crvena paprika
  • 4 lista zelene salate
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 2 češnja češnjaka
  • bosiljak
  • mješavina začina

Priprema:

1. Svježi krastavac očistiti i narezati na kockice, rajčice, papriku i dimljeni losos također narezati na manje kocke. Zelenu salatu oprati i narezati na trake.
2. Kruh za tostiranje ispeći u tosteru, a zatim ga natrljati češnjakom. Potom tost dijagonalno prerezati kako bi se dobili trokuti.
3. Pomiješati rajčicu, papriku, krastavce i dimljeni losos. Dodati maslinovo ulje, bosiljak i začine po ukusu pa promiješati.
4. Na svaki trokut staviti malo zelene salate, a potom nanijeti mješavinu povrća i ribe.

Izvor: Dobra hrana