Brie Larson isprobala ples na šipci i, naravno, rastura

Brie Larson se upravo okušala u plesu na šipci – i već izgleda kao profesionalka

by | 18 svibnja, 2022
Brie Larson

Kad god čujemo ime Brie Larson, prvo se sjetimo njezine uloge superjunakinje kapetanice Marvel, a onda i toga koliko je snažna i voli vježbanje! Zvijezda filma “Captain Marvel” bilježi mnoge svoje fitness pothvate na društvenim mrežama i još jednom nam je dokazala da se ne povlači pred ijednim izazovom, od zgibova s ​​jednom rukom do sklekova s ​​lancima s utezima. Njezino najnovije osvajanje? Ples na šipci!

Larson je ovoga tjedna na Instagramu objavila kolekciju fotografija na kojoj pokušava pohađati sat pole dancea s vrlo šaljivim natpisom: “Napravila je nevjerojatno impulzivnu (im-POLE-sive) stvar i otišla na potpuno drukčiji način vježbanja.” Na fotografijama možete vidjeti Larson kako se penje na šipku (teže je nego što se čini) i izvodi model onoga što se čini kao trik sa šipkom “balerina”. Možete vidjeti kako hvata motku jednom rukom i jednom nogom, dok ostatak svoga tijela odvaja od šipke u pozi koja se vraća u pozu. I da je deseti po redu trening u pitanju, ovo bi bilo i više nego dobro!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brie Larson (@brielarson)

U slučaju da ste već isprobali sat plesa na šipki, nesumnjivo znate da te sposobnosti nisu jednostavne iako se kod Larson čini da izgledaju poput odlaska u šetnju. To su komentirali i njezini pratitelji, a jedan nas se posebno dojmio, rekavši: “Dobro, što ti NE MOŽEŠ napraviti?!!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brie Larson (@brielarson)

Ples na šipki djeluje cool, pozitivno, ali zahtijeva tonu snage u vašoj višoj tjelesnoj građi – posebno u vašim bicepsima, ramenima i dlanovima/podlakticama (tj. moć hvata). Shvatljivo je zašto je Larson to poprilično lagano: u prethodnih par godina vrijedno je radila na zgibovima i zapravo, svim drugim područjima svoga tijela. Kako je rekla nemali broj puta, u osnaživanju svoga tijela se potpuno pronašla.

Čak i ako ne možete možda odraditi “carousel spin” na satu pole dancea, nadamo se da vas je Brie motivirala na kretanje ili omiljeni oblik rekreacije! Mi idemo na rolanje!

 

Foto: Christopher Polk/Getty Images