Stigao je službeni trailer za treću sezonu serije “Bridgerton”

by | 12 travnja, 2024
bridgerton treća sezona netflix

Netflix je objavio službeni trailer za dugoočekivanu treću sezonu popularne serije “Bridgerton”!

U trećoj sezoni popularne serije “Bridgerton”, koja je inspirirana knjigama Julije Quinn, gledatelji će biti uvučeni u događaje smještene u London 1810-ih godina. Fokusirajući se na obitelj Bridgerton, nova sezona donosi intrigantnu priču o Penelope Featherington i Colinu Bridgertonu. Nakon što Penelope čuje Colinove omalovažavajuće riječi o njezinoj prošlosti, odlučuje okrenuti novu stranicu i krenuti u potragu za mužem.

Jedina želja jest naći partnera koji će joj omogućiti neovisnost i slobodu da živi život kakav želi, daleko od utjecaja svoje obitelji i njezine uloge kao Lady Whistledown.

Upravo u to vrijeme s putovanja se vraća Colin s novim izgledom i povećanom popularnošću, ali otkriva da se odnos s Penelope promijenio pa tako njihov odnos postaje središnja tema nove sezone.

Prijateljstvo i simpatije iz djetinjstva između Penelope i Colina dodatno kompliciraju situaciju, posebno kad Colin shvati da njegovi osjećaji prema njoj nisu samo prijateljski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

U sporednim ulogama gledat ćemo Jonathana Baileyja, Simone Ashley, Claudiju Jessie, Jessicu Madsen, Goldu Rosheuvel, Hugha Sachsa, Adjou Andoh, Daniela Francisa, Hannah Dodd, Harriet Cains, Bessie Carter, Polly Walker, Martinsa Imhangbea i Emmu Naomi.

Prve četiri epizode nove sezone na Netflixu bit će dostupne od 15. svibnja, a drugi dio stiže od 13. lipnja.

Pročitajte: 5 novih wellness knjiga koje će vas potaknuti na pozitivne promjene 

Foto: Instagram