Pet božićnih filmova na Netflixu koje ne propuštamo ove sezone

by | 28 studenoga, 2022
božićni filmovi netflix

Prvi božićni filmove ove su godine dostupni od sredine listopada, a ako vam se tada činilo rano za pogledati ih, sada je itekako pravo vrijeme. Skratite hladne dane i duge večeri uz opuštanje ispred televizora i prekrasne filmove s božićnom tematikom jer uistinu ima izbora za svakoga – od romantičnih komedija koje unose duh i čar Božića pa sve do onih koje šalju pravu životnu poruku primijenjivu za brojne situacije kroz godinu i mjuzikla te glazbenih adaptacija.

Zavirite u naš izbor top pet božićnih filmova kojima nas je Netflix počastio, te iako ih ima još, odaberite za sebe nešto iz cijele ponude i istražite nove naslove koji vas čekaju!

Pročitajte: Adventska događanja ove godine su posebna – donosimo cijeli vodič!

Scrooge: A Christmas Carol

Na hladni Badnjak sebičan škrtac Ebenezer Scrooge ima jednu noć da se suoči s prošlošću i promijeni budućnost prije negoli mu ponestane vremena. Legenda Charlesa Dickensa dolazi u glazbenoj adaptaciji prekrasne božićne priče i s bezbroj poruka o smislu života koje nam trebaju upravo u ovo božićno vrijeme.

Dostupno od petka, 2. 12.

Noelov dnevnik

Čisteći svoj dom iz djetinjstva za Božić, spisatelj upozna ženu koja traži svoju biološku majku. Hoće li stari dnevnik biti ključ njihovih prošlosti, ali i srdaca? Pogledajte prekrasan film snimljen prema knjizi, koji će pisca bestselera Jakea Turnera (Justin Hartley) i Rachel (Barrett Doss) odvesti na putovanje koje bi im moglo promijeniti život.

Ljubav u božićno doba

“Falling for Christmas” naziv je romantične komedije koju već možete gledati na Netflixu. Izgubivši pamćenje u nesreći na skijanju, razmažena nasljednica za vrijeme božićnih blagdana završi u ugodnoj skrbi udovca kojemu ne ide u životu i s njegovom kćeri. Velika glumica Lindsay Lohan ovim se filmom stvarno vratila na glumačka vrata

Božić s tobom

“Christmas with you” naziv je romantične, obiteljske komedije u kojoj glavnu ulogu ima Freddie Prinze Jr. Sažetak filma kaže: U potrazi za nadahnućem za božićnu hit pjesmu, pop zvijezda ispuni želju mladoj obožavateljici da je upozna, a usput pronađe i priliku za pravu ljubav.

Božić na farmi imele

Naslijedivši farmu u božićno doba, obudovjeli otac teško se prilagođava seoskom životu, a njegovi klinci smisle plan kako bi ostali tamo zauvijek.

Izvor: Netflix, Foto: naslovna  @fallingforchristmasmovie