Netflix serije i filmovi kojima se jako veselimo ovog mjeseca

by | 4 studenoga, 2022
serije i filmovi netflix

Sve kraći dani znače da se još i prije nego inače povlačimo u udobnost našeg doma i guštamo uz topli kamin, dekicu i šalicu čaja. Kada tome pridodamo najbolje nove filmove i serije – to su večeri kakve ćete poželjeti češće! Netflix po tom pitanju nikad ne razočara, a to znači da je i ovog mjeseca studenoga pripremio pregršt novih naslova uz koje ćemo doista uživati!

Neki od njih stižu već ovog vikenda, poput “Enola Holmes 2” i “Manifest”, a već od drugog tjedna pogledajte “The Crown”. Zavirite u naš odabir i odaberite nešto – ili možda sve za gledanje i uživanje!

Pročitajte: Popričali smo s Antonijom, koja “rastura” u highlineu – disciplini hodanja po traci na visinama

Enola Holmes 2

Enola Holmes preuzme svoj prvi službeni detektivski slučaj. Kako bi riješil misterij nestale djevojke, trebat će joj pomoć od prijatelja, i brata Sherlocka. Dostupno upravo od danas!

The Wonder

Progonjena prošlošću, medicinska sestra 1862. godine otputuje iz Engleske u zabačeno selo u Irskoj kako bi istražila navodno čudesan post mlade djevojke. Film snimljen prema knjizi. Dostupno od 16. studenoga!

The Crown

Peta sezona popularne serije “Kruna” bit će dostupna od 9. studenoga. Nadahnuta stvarnim događajima, ova fikcijska dramatizacija priča priču o kraljici Elizabeti II. te političkim i osobnim zbivanjima koja su oblikovala njezinu vladavinu.

Manifest

Prvi dio 4. sezone serije “Manifest” bit će dostupan od 4. studenoga! Nakon što zrakoplov magično sleti godinama nakon polijetanja, njegovi putnici vrate se u čudnu novu stvarnost koja se nastavila bez njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Dead to me

“Dead to me” (“Ubojite prijateljice”) priča je o prijateljstvu koja prati Jen (Christina Applegate) i Judy (Linda Cardellini). Spajaju ih tragične situacije, a baš tako Jen i Judy postaju najbolje prijateljice. Uskoro dolazi i treća – finalna sezona. Završnicu ove serije napokon ćemo moći gledati 17. studenoga na Netflixu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Christmas With You

Izvor: Netflix, Instagram