Službeno je, pronašli smo najslađe božićne čarape za cijelu obitelj!

by | 20 prosinca, 2021
calzedonia čarape

Za mnoge od nas, napokon je stiglo najljepše doba godine. Ono u kojem je fokus na obitelji, na toplini, na zajedništvu, i sve to podvučeno visokim stupnjem udobnosti.

Upravo su nam udobnost i toplina potrebne u zimskom periodu, a kad one dolaze u društvu božićnih motiva, priča postaje još zanimljivija. Nakon što smo pronašli najljepše donje rublje sezone, tople papuče, kao i slatke božićne pidžame, red je došao i na jedan od esencijalnih komada u ormaru – čarape.

calzedonia čarape

U potrazi za savršenim božićnim čarapama za cijelu obitelj, naišli smo na neodoljivu kolekciju u ponudi brenda Calzedonia. Blagdanski favoriti s božićnim uzorcima ne samo da su obavezan komad sezon već su i sjajan poklon ispod bora.

Kad je riječ o uzorcima, Calzedonia božićne čarape za cijelu obitelj stižu u revijalnom blagdanskom tonu – od božićnih drvca i slatkih snjegovića, pa sve do Snoopyja i Mickey Mousea. Sigurni smo da će svaki član obitelji pronaći čarape za sebe!

calzedonia čarape

calzedonia čarape

.

.

Osim božićnih čarapa, Calzedonia u svojoj ponudi ima i mekane papuče koje će zaokružiti baš svaki kućni look. Jedino što vam preostaje ovih blagdana je okupiti sve članove obitelji i ušuškati se uz dobar film ili društvenu igru.

papuče calzedonia

Foto: PR