5 društvenih igara koje možete igrati udvoje

by | 18 travnja, 2020

Dosadili su vam Uno (koliko god da mijenjate pravila), Čovječe, ne ljuti se ili Monopoly, a voljeli biste ovako kratiti vrijeme?

Iako su društvene igre mnogima sinonim za pozivanje većeg broja ljudi u stan, i zabavu uz grickalice i pivo, donosimo vam preporuke za igre koje možete igrati s partnerom, cimerom… bilo kim s kim već neko vrijeme dijelite  ”social distancing” i tko nema ništa protiv ovakvog provođenja slobodnog vremena. I bez brige, nije Jumanji koji u posljednje vrijeme svi krive za sve što nas je snašlo!

Concordia
Osvajateljica brojnih nagrada, ova je društvena igra često među prvima na popisu kad je treba preporučiti za igru udvoje (iako, kad prođe ova situacija, mogu vam se pridružiti i prijatelji jer je za do pet igrača!). Ova mirna strateška igra gospodarskoga razvoja u doba Rimskog carstva natjerat će vas na proizvodnju cigle, hrane, vina, tkanine i alata, s ciljem razvoja trgovačke mreže i smirivanja drevnih bogova!

Igraj.si

Patchwork

Ovo je jedna od društvenih igara na čiji ćete se opis možda malo počeškati po glavi i reći ”Hmm, okej”, no s razlogom je dio brojnih polica udruga i barova koji organiziraju društvene igre. Zabavna, jednostavna za zapamtiti pravila, i može vam ispuniti nekoliko sati dok se natječete u tome tko je bolji u šivanju tkanine. Gumbići i gomile zakrpa čekaju na vas!

svijet-media.hr

Ostatak prijedloga pronađite na grazia.hr.