Black cherry nokte Selene Gomez spremamo za sljedeći odlazak na manikuru

by | 19 siječnja, 2024
manikure 2024

Definitivno smo u eri višnja crvene boje! Cherry basic, cherry cola, a sada i black cherry manikura to dokazuju, baš kao i nokti Selene Gomez, koje smo spremili za sljedeći odlazak na manikuru.

Selena Gomez definitivno je u svojoj goth eri. Glumica i pjevačica se okrenula dubokim, tamnim tonovima za događaje na crvenom tepihu, počevši od sjajne crne lakirane kože na dodjeli Zlatnih globusa 2024., pa sve do black cherry kombinacije koju je nosila na dodjeli nagrada Emmy 2024.

Black cherry manikura Selene Gomez

Kad su u pitanju nokti, navikli smo da je Selena Gomez jedna od it žena koje postavljaju standarde. I ovaj put Gomez je pozvala svog nail artista, Toma Bachika, da napravi jednostavnu a efektnu manikuru za Emmy. Bachikovi radovi, kako na Seleni, tako i na Margot Robbie ili Jennifer Lopez uvijek nas iznova oduševljavaju jer – inovativni su, ali daju se rekreirati. A to znači da black cherry manikuru Selene Gomez može imati svaka od nas. I pritom nam ne treba crveni tepih.

Ovaj put Bachik je koristio kombinaciju proizvoda za nokte kako bi Selenine nokte pretvorio u svjetlucave, romantične, gotičke crne trešnje, s time da ih morate vidjeti na svjetlu da biste istinski cijenili sve male detalje. Manikura oponaša uzorak haljine Oscara de la Rente koju je nosila Selena te večeri. I to ne da oponaša samo po boji već i po stilu, pa čak i obliku. “Oblik nokta je danas bio jako važan“, podijelio je Bachik na Instagramu. “Željeli smo upariti tamnu boju sa snažnim noktom ovalnog oblika kako bismo pratili uzorak s njezine haljine“.

Kad su Selenini nokti srednje dužine bili oblikovani do savršenstva, Bachik je pomiješao super tanki sloj laka u crnoj boji, pa sloj u patlidžan ljubičastoj, a onda je sve premazao crvenim krom prahom. Sjajni završni premaz stvorio je iluziju autolaka.

Kakva šminka ide uz black cherry manikuru?

Selena je prenijela goth glam estetiku i na svoju šminku. To znači – usne obojene tamnocrvenom i crnom te neutralna paleta boja na očima.

Pročitajte: Sve što trebate znati o “teoriji crnih noktiju“ s TikToka

Foto: Neilson Barnard/Staff via Getty Images Entertainment