Selena Gomez potvrdila da ova klasična manikura nikad ne izlazi iz mode

Donosimo 12 originalnih ideja

by | 4 prosinca, 2023
francuske manikure

Poznato je da Selena Gomez redovito eksperimentira sa svojim noktima, ali njezina najnovija manikura dokazuje da su “bijeli francuski vrhovi” uvijek u trendu.

Francuska manikura klasičan je stil koji će vjerojatno još dugo biti u modi. Izmislio ju je 1975. godine izvršni direktor Orly Internationala Jeff Pink, koji je uvidio potrebu glumica za jednostavnim manikurama. Izgled “prirodno” lijepih noktiju postao je globalno poželjan kad su ga počele nositi slavne zvijezde tadašnjice poput Cher i Barbre Streisand.

No ova se manikura održala sve do danas, a to je pokazala i Selena Gomez na nedavno održanoj dodjeli Billboardove glazbene nagrade, gdje su Gomez i Rema osvojili nagradu Top Afrobeats Song 2023. za svoj zajednički singl “Calm Down”. Pjevačica je, ponosno držeći svoju nagradu, pokazala svoju svježu francusku manikuru s bijelim vrhovima u obliku lijesa.

Pročitajte: 12 dokaza da su “nude” manikure i više nego odvažne i zabavne

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billboard Music Awards (@bbmas)

Njezin maniker, Tom Bachik, koji često radi sa zvijezdama s A-liste kao što su Jennifer Lopez i Margot Robbie, odlučio se za jednostavan look noktiju koji izgleda elegantno i chic.

Inspiracija za originalne francuske manikure

Klasična francuska manikura uvijek će imati posebno mjesto u našim srcima, ali tijekom vremena ona je neprestano evoluirala. Bilo da odlučite omekšati svoj izgled tako što ćete ga pretvoriti u french fade ili ga učiniti upečatljivijim uporabom žarkih boja ili šljokica, francuska manikura pruža izvrsnu priliku za to da klasični stil pretvorite u vlastiti. Donosimo nekoliko ideja za inspiraciju…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mabelyn 🌴 (@mabelyn___)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachel Dixon (@dixon_rachel)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Y U R I (@yuri_212)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Sanchez (@klawsbysonia)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Sanchez (@klawsbysonia)

Pročitajte: Blagdanska inspiracija: 10 najljepših manikura za zimu 2023./2024.

Foto:@julieknailsnyc