Beyoncé nas je počastila novom Adidas x Ivy Park kolekcijom. Izgleda genijalno!

by | 30 listopada, 2020

Ako vas nova modna kolekcija Beyoncé ne natjera na to da krenete trenirati, ništa neće

Tjedan dana nakon što je Beyoncé počela svoje fanove “teasati” modelima nove Ivy Park kolekcije, koju je napravila u suradnji s adidasom, njezina sportska modna linija je konačno tu (a već nam je pri prvim fotografijama bilo jasno da je ovo nešto što je vrijedilo čekati).

Kolekcija pod nazivom Drip 2 uključuje sportske modne komade i dodatke poput šešira, torbica na pojasevima i čarapa s logom. Ivy Park nam donosi i kabanice s maskama za lice koje se skidaju i stavljaju po potrebi, kao i fashion krpice za različite veličine i oblike tijela. (Pročitajte: Ovaj grudnjak nose poznate svjetske ljepotice, evo u čemu je tajna i gdje ga nabaviti)

Drip 2 donosi i nove modele tenisica – adidas Ultraboost, Nite Jogger, Supersleek 72 i Forum.

Iako je prva kolekcija Ivy Park sadržavala puno crne, bijele i sive boje, Drip 2 je mnogo šareniji – sve dolazi u smjelim fluorescentnim bojama.

Ivy Park, Beyoncé i adidas imaju za cilj slaviti život uz slogan “Ostati pozitivan i uvijek pronaći radost“, pogotovo u ovom današnjem svijetu pandemije koronavirusa. (Pročitajte: Ovaj neobičan brend sportske odjeće razvedrit će najtmurniji dan, a obožavaju ga i poznate dame)

U videu kampanje, koji je objavila na društvenim mrežama, Beyoncé nosi komade iz svoje nove kolekciju i opisuje svoj doživljaj 2020. godine: “Prvi put u svom životu imala sam dane u kojim nemam obveze. Kad nemate kamo otići, što radite? Trudila sam se svaki dan pružiti sebi mir u obliku pet minuta u kadi. Bilo je to teško izvesti. Još uvijek čujem (djecu) kako me dozivaju: ‘Mama, mama’.”

Za one koji ne znaju, Beyoncé je pokrenula Ivy Park u suradnji s Topshopom 2016. Dvije godine kasnije ovo partnerstvo je prekinuto, kako se šuškalo, zbog optužbi za seksualno uznemiravanje i optužbi za maltretiranje od strane predsjednika Topshopa, Sir Philipa Greena. Nakon najave novog partnerstva s adidasom, brend je u siječnju lansirao prvu kolekciju adidas x Ivy Park.

Kako vam se sviđa Drip 2 – nova modna kolekcija poznate pjevačice?

Foto: Instagram / @beyonce