Ovaj grudnjak nose poznate svjetske ljepotice, evo u čemu je tajna i gdje ga nabaviti

by | 26 listopada, 2020

Grudnjaci velikom broju žena predstavljaju pravu gnjavažu, a ako u obzir uzmemo činjenicu da većina nosi krivi broj grudnjaka, neudobnost dodatno dobiva na snazi.

Žuljanje, znojenje popraćeno svrabežom te neugodno zatezanje samo su neki od problema koji dolaze s krivim te neudobnim grudnjacima. Žene se, zbog svega toga, danas sve više okreću odbacivanju grudnjaka u potpunosti ili nošenju udobnih topova s postavom ili bez nje. Svatko tko nosi grudnjak zna da je doista teško pronaći onaj pravi. No nemojte očajavati ako još niste pronašli svoj model. Na tržištu se pojavio Boody Body EcoWear grudnjak u koji se zaklinju žene iz cijeloga svijeta.

Boody Body EcoWear grudnjak odobrile su i zvijezde poput Gigi Hadid te Emily Ratajkowski, a ako vam to nije dovoljno dobar razlog za kupovinu, objasnit ćemo vam u čemu je trik. Naime, grudnjak je izrađen od viskoze napravljene od bambusa. Prema riječima žena koje su ga isprobale, grudnjak nakon sat vremena nećete ni osjetiti na sebi zahvaljujući materijalu. Osim ugodnog i udobnog materijala, žene iz cijelog svijeta oduševljene su načinom šivanja, modelom te cijelom ekopričom i etičkom pozadinom ovog brenda.

Dodajte tomu i odsustvo žica, tvrdih šavova te kukica za zakopčavanje i dobit ćete iznimno udoban grudnjak koji vam neće biti na teret pri nošenju. Grudnjak možete nositi na treningu, dok radite, ispod prozračne bluzice pa čak i ispod udobne odjeće koju nosite samo po domu. Emily Ratajkowski napravila je korak dalje te ga je na ljeto kombinirala sa širokim kratkim hlačicama dubokog struka. Ako želite svoj primjerak čarobnog grudnjaka, možete ga nabaviti na Amazonu za 17 dolara.

Foto: emrata/Instagram