Ovaj pametan nakit danju i noću prati zdravlje žena, životne navike i cikluse te pruža najbolje savjete

by | 25 studenoga, 2021
pametni nakit

Možete li zamisliti da sve što radite u danu, svaka vaša aktivnost, svaki vaš stres, svaka vaša sreća, odjednom poprimaju dublje značenje? IVY pametan nakit daje dublje značenje svakom vašem pokretu i svakom vašem osjećaju.

Posebno dizajniran za žene i žensko tijelo, Ivy putem najnaprednijih senzora neprekidno tijekom dana i noći nadzire tjelesne reakcije i svakodnevne navike, dajući cjelovit uvid u životni tempo. Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, razinu hidriranosti, otkucaje srca, ritam disanja, tjelesnu temperaturu, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke.

Uređaj prati vaše vitalne zdravstvene podatke, životne navike i cikluse te kroz aplikaciju pruža savjete koji vode žene da bolje upoznaju same sebe i ostvare svoj optimalan wellness.

pametni nakit

pametni nakit

Bellabeat je lider u stvaranju wellness tehnologije namijenjene isključivo ženama. Glavna misija tvrtke oduvijek je bila osnažiti i osvijestiti žene da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika.

Ivy je nasljednik Bellabeat Leafa, prvog pametnog nakita tvrtke, koji je Business Insider proglasio najboljim pametnim nakitom i do sada je prodano više od dva milijuna komada.

pametni nakit

Ivy danju i noću prati zdravlje žena, filtrira prikupljene podatke putem aplikacije u vizualnu nadzornu ploču, predstavljajući dvije vrste rezultata: ocjenu spremnosti, zdravstvene podatke, wellness ocjenu te podatke o načinu života. Spremnost daje uvid u to kako tijelo reagira na vježbe, posao, san, obavljanje poslova, roditeljstvo i drugo. Wellness prati svakodnevne navike kao što su aktivnost, san, razina hidriranosti, kao i aktivni rad srca te kako oni utječu na tijelo i um. Treća kategorija, ciklus, bilježi menstrualni ciklus, raspoloženje, simptome i još puno toga, tako da su žene uvijek svjesne svog ciklusa.

pametni nakit

“Veće je bolje u današnjoj tehnološkoj klimi, ali mi smo odlučili držati se svojih vizualnih i dizajnerskih principa razvijajući Ivy da bude minimalistički bez ugrožavanja stila i praktičnosti”, rekao je Sandro Mur, osnivač Bellabeata. “Ivy je umjetničko djelo koje predstavlja temeljne vrijednosti našeg brenda Bellabeat. I ponosan sam kao muškarac što doprinosim proširenju linije proizvoda koji podržavaju i osnažuju žene na njihovim životnim putovanjima.”

Pametna narukvica pruža 24/7 podršku i analitiku za svoje korisnice. Izuzetno svestrana i prilagodljiva, Ivy je vodootporna, pristaje svakoj odjeći i dizajnirana je za nošenje u svakom trenutku, uz do osam dana trajanja baterije.

pametni nakit

Ne postoji aspekt mog života u kojem mi Ivy na neki način ne pomaže jer se na kraju ipak sve svodi na brigu o vlastitom zdravlju”, objašnjava Urška Sršen suosnivačica Bellabeata. “Svi smo skloni zaboraviti kako je svaki aspekt našeg života važan, naš san, naš posao, naše slobodno vrijeme. Ivy se jednostavno uklapa u vašu dnevnu rutinu i suptilno vas podsjeća da se više odmarate, više vježbate, više pijete vode, više meditirate. Sve što je potrebno kako bi dosegnuli zdraviju verziju sebe.”

O popularnosti Bellabeat proizvoda i o vjernosti njihovih klijentica najviše pokazuje činjenica kako se u prvih sat vremena prodaje novog Ivy proizvoda dogodio pad web stanice zbog golemog interesa.

Više o Bellabeatu i novom Ivy proizvodu pronađite na www.bellabeat.com, https://bellabeat.com/product/ivy/

pametni nakit

pametni nakit